SALMÓ MARINAT AMB SALSA DE BURRATA
SALMÓ MARINAT AMB SALSA DE BURRATA
INGREDIENTS:
- Llom
de salmó
- 2
cullerades de salsa de soja
- 1
cullerada de mel
- el
suc de mitja llimona
- un
polsim de sal
- farina
de blat i de cigrons a parts iguals
Per a la salsa:
- 1
burrata
- fonoll
fresc
- tomàquets
secs
- panses
sal i pebre
ELABORACIÓ:
Prepareu
la salsa: En un recipient aixafeu la burrata amb una forquilla. Talleu el
fonoll, els tomàquets i les panses a talls petitets i ajunteu-lo amb la
burrata, rectifiqueu de sal i pebre i reserveu.
Talleu
el llom de salmó a daus d'uns dots dits de grans, i poseu-los a marinar durant
una hora en un bol amb la soja, la mel, la llimona i un polsim de sal i pebre. Prepareu
un plat amb les farines barrejades. Traieu el salmó del marinat i aneu
arrebossant els daus amb les farines, fregiu els daus amb oli abundant força
calent i, en treure’ls de la paella, poseu-los damunt de paper de cuina per
treure’n l’excés d’oli, i ja els podeu servir acompanyats amb la salsa.
RECOMANACIONS:
Vigileu
de no coure gaire el salmó, el temps just perquè l’arrebossat quedi torrat.
La
salsa la podeu fer servir amb altres plats, la seva frescor la fa ideal per
acompanyar fregits.
També
podeu acompanyar-ho amb unes fulles d'amanida o de brots frescos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada