SALMÓ MARINAT AMB SALSA DE BURRATA

 

SALMÓ MARINAT AMB SALSA DE BURRATA


Un plat que pot entrar molt bé en aquestes nits d’estiu.

 

INGREDIENTS:

  •   Llom de salmó
  •   2 cullerades de salsa de soja
  •   1 cullerada de mel
  •   el suc de mitja llimona
  •   un polsim de sal
  •   farina de blat i de cigrons a parts iguals

Per a la salsa:

  •   1 burrata
  •   fonoll fresc
  •   tomàquets secs
  •   panses

  •   
    sal i pebre

 

ELABORACIÓ:

Prepareu la salsa: En un recipient aixafeu la burrata amb una forquilla. Talleu el fonoll, els tomàquets i les panses a talls petitets i ajunteu-lo amb la burrata, rectifiqueu de sal i pebre i reserveu.

Talleu el llom de salmó a daus d'uns dots dits de grans, i poseu-los a marinar durant una hora en un bol amb la soja, la mel, la llimona i un polsim de sal i pebre. Prepareu un plat amb les farines barrejades. Traieu el salmó del marinat i aneu arrebossant els daus amb les farines, fregiu els daus amb oli abundant força calent i, en treure’ls de la paella, poseu-los damunt de paper de cuina per treure’n l’excés d’oli, i ja els podeu servir acompanyats amb la salsa.

 

RECOMANACIONS:

Vigileu de no coure gaire el salmó, el temps just perquè l’arrebossat quedi torrat.

La salsa la podeu fer servir amb altres plats, la seva frescor la fa ideal per acompanyar fregits. 

També podeu acompanyar-ho amb unes fulles d'amanida o de brots frescos. 

 

Comentaris

Les més populars