PIZZA SENSE FORN
Potser
alguna vegada ens ve de gust preparar una pizza al nostre gust, però no
disposem d’un forn, i per això desistim. Us explicaré com ho podeu fer malgrat
no disposar de forn. A la foto podeu veure que jo l’he fet de formatges, però
la podeu fer del que us agradi més.
INGREDIENTS:
- Una
placa de pasta de full rodona
- Sofregit
de tomàquet i ceba
- Formatge
mozzarella
- Ingredients
per farcir la pizza segons el vostre gust
- Orenga
sec
ELABORACIÓ:
Prepareu
una paella de la mida de la pizza que voleu fer. Unteu tota la base amb
mantega. Col·loqueu la pasta de full al damunt i aneu doblegant tota la vora
perquè no s’escampi el farcit un cop cuit. Munteu la pizza com ho faríeu
normalment. Escampeu-hi el sofregit de tomàquet per la base i al damunt els
ingredients del farcit, finalment cobriu-la amb la mozzarella.
Poseu
la paella tapada a un foc mitjà, i coeu la pizza fins que veieu que les vores
estan cuites i la mozzarella desfeta. I ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
És
important que la paella estigui ben tapada durant la cocció i cal que el foc no
estigui fort perquè la pizza no es cremi de la base, malgrat que trigui una mica
més a coure’s.
Un
cop cuita empolsimeu-la amb l’orenga. També queda molt bé amb unes fulles de
ruca fresca.
Això
sols és un recurs per coure pizzes. El farcit i els acabats són totalment
lliures i al vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada