PIZZA SENSE FORN

 PIZZA SENSE FORN

Potser alguna vegada ens ve de gust preparar una pizza al nostre gust, però no disposem d’un forn, i per això desistim. Us explicaré com ho podeu fer malgrat no disposar de forn. A la foto podeu veure que jo l’he fet de formatges, però la podeu fer del que us agradi més.

 

INGREDIENTS:

  •   Una placa de pasta de full rodona
  •   Sofregit de tomàquet i ceba
  •   Formatge mozzarella
  •   Ingredients per farcir la pizza segons el vostre gust
  •   Orenga sec

 

ELABORACIÓ:

Prepareu una paella de la mida de la pizza que voleu fer. Unteu tota la base amb mantega. Col·loqueu la pasta de full al damunt i aneu doblegant tota la vora perquè no s’escampi el farcit un cop cuit. Munteu la pizza com ho faríeu normalment. Escampeu-hi el sofregit de tomàquet per la base i al damunt els ingredients del farcit, finalment cobriu-la amb la mozzarella.

Poseu la paella tapada a un foc mitjà, i coeu la pizza fins que veieu que les vores estan cuites i la mozzarella desfeta. I ja es pot servir.

 

RECOMANACIONS:

És important que la paella estigui ben tapada durant la cocció i cal que el foc no estigui fort perquè la pizza no es cremi de la base, malgrat que trigui una mica més a coure’s.

Un cop cuita empolsimeu-la amb l’orenga. També queda molt bé amb unes fulles de ruca fresca.

Això sols és un recurs per coure pizzes. El farcit i els acabats són totalment lliures i al vostre gust.

Comentaris

Les més populars