ESPAGUETIS AMB NAVALLES (de llauna)

 

ESPAGUETIS AMB NAVALLES  (de llauna)

Un cop més aprofitem les conserves per a fer receptes originals, i saboroses.

Avui amb llaunes de navalles al natural. Val la pena que les tasteu.

 

INGREDIENTS:

  •   200 g d’espaguetis
  •   2 llaunes de 100 g de navalles al natural
  •   4 grans d’all
  •   Una cullerada de concentrat de tomàquet
  •   ½ got de vi blanc
  •   Una cullerada de pebre vermell fumat
  •   Sal i oli

 

ELABORACIÓ:

Prepareu la salsa, lamineu els alls i poseu-los en una paella amb un bon raig d’oli fred i escalfeu-los. Quan comencin a agafar color daurat, incorporeu-hi tot el contingut de les dues llaunes de navalles, suc inclòs. Remeneu-ho i un parell de minuts després afegiu-hi el concentrat de tomàquet. Torneu a remenar i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu que redueixi l’alcohol i tireu-hi una cullerada de pebre vermell. Si cal, per amorosir una mica la salsa, podeu afegir-hi una mica d’aigua de coure els espaguetis. Mentre feu la salsa, coeu els espaguetis el temps que indiqui el fabricant que variarà en funció si són frescos o secs. Un cop cuits, coleu-los i incorporeu-los a la salsa tot remenant perquè quedi tot ben integrat. I ja es pot servir.


Podeu donar un toc de picant afegint-hi  un bitxo a la salsa, o una mica de pebre vermell picant, això ja depèn del vostre gust.

Evidentment, es pot fer aquesta salsa amb altres pastes com macarrons o tallarines, sempre triomfareu.

Si ho voleu fer amb navalles fresques tireu-les a la cassola com si ho féssiu amb les de llauna i quan veieu que s’han obert traieu les closques i continueu la recepta. Vigileu que no tinguin sorra

 

Comentaris

Les més populars