ESPAGUETIS AMB NAVALLES (de llauna)
ESPAGUETIS AMB NAVALLES (de llauna)
Un cop més aprofitem les conserves per a fer receptes originals, i saboroses.Avui
amb llaunes de navalles al natural. Val la pena que les tasteu.
INGREDIENTS:
- 200
g d’espaguetis
- 2
llaunes de 100 g de navalles al natural
- 4
grans d’all
- Una
cullerada de concentrat de tomàquet
- ½
got de vi blanc
- Una
cullerada de pebre vermell fumat
- Sal
i oli
ELABORACIÓ:
Prepareu
la salsa, lamineu els alls i poseu-los en una paella amb un bon raig d’oli fred
i escalfeu-los. Quan comencin a agafar color daurat, incorporeu-hi tot el
contingut de les dues llaunes de navalles, suc inclòs. Remeneu-ho i un parell
de minuts després afegiu-hi el concentrat de tomàquet. Torneu a remenar i
afegiu-hi el vi blanc. Deixeu que redueixi l’alcohol i tireu-hi una cullerada
de pebre vermell. Si cal, per amorosir una mica la salsa, podeu afegir-hi una
mica d’aigua de coure els espaguetis. Mentre feu la salsa, coeu els espaguetis
el temps que indiqui el fabricant que variarà en funció si són frescos o secs. Un
cop cuits, coleu-los i incorporeu-los a la salsa tot remenant perquè quedi tot
ben integrat. I ja es pot servir.
Podeu
donar un toc de picant afegint-hi un
bitxo a la salsa, o una mica de pebre vermell picant, això ja depèn del vostre
gust.
Evidentment,
es pot fer aquesta salsa amb altres pastes com macarrons o tallarines, sempre
triomfareu.
Si
ho voleu fer amb navalles fresques tireu-les a la cassola com si ho féssiu amb
les de llauna i quan veieu que s’han obert traieu les closques i continueu la
recepta. Vigileu que no tinguin sorra
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada