PASTA AMB PESTO DE JULIVERT
PASTA AMB PESTO DE JULIVERT
INGREDIENTS:
- 400
g de pasta (al vostre gust)
- Sal
- Formatge
parmesà ratllat
Per al “pesto”:
- 3
alls
- 30
g de formatge parmesà ratllat
- 20
g d’ametlles torrades
- 100
ml d’oli
- ¼
de suc de llimona
Julivert fresc
ELABORACIÓ:
Coeu
la pasta, amb aigua abundant i sal, fins que estigui al dente. Prepareu la
salsa posant tots els ingredients en un pot per a batedora mecànica i
tritureu-los fins a tenir una salsa homogènia i, si cal, podeu ajustar la
textura al vostre gust amb més o menys oli.
Serviu
la pasta calenta i tireu-hi la salsa al damunt. I per acabar una mica de més de
formatge a sobre. I ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
He
deixat a la vostra elecció el tipus de pasta, fins i tot amb nyoquis pot quedar
molt bé. El mercat és ple de pastes elaborades de qualitat, tant fresques com
seques, però també teniu l’opció de fer la pasta vosaltres amb:
-
350 g de farina,
-
2 ous sencers
-
4 rovells.
Tot
ben pastat i després laminat i tallat.
En
fer el pesto podeu fer servir pinyons torrats (com seria la recepta original)
en lloc d’ametlles, i formatge Grana Padano en lloc de Parmesà. És més
econòmic. Ho deixo a la vostra elecció.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada