PIT DE POLLASTRE AMB LLIMONA A L’ESTIL ORIENTAL

PIT DE POLLASTRE AMB LLIMONA A L’ESTIL ORIENTAL


És potser un dels plats amb més èxit als restaurants orientals, de fàcil elaboració i resultat excel·lent. És per això que us encoratjo a què el cuineu.

 

INGREDIENTS:

  •   2 pits de pollastre
  •   100 ml de salsa de soja
  •   2 ous
  •   50 g de farina de blat de moro (Maizena)
  •   2 culleradetes de llevat sec (1/2 bossa)
  •   Oli

Per a la salsa de llimona

  •   El suc d’una llimona  (40 ml)
  •   350 ml de brou de pollastre
  •   50 g de sucre
  •   25 g de maizena
  •   4 rodelles de llimona

  •   
    Sal

 ELABORACIÓ:

Talleu els pits de pollastre en dos filets i poseu-los a macerar coberts amb salsa de soja durant una mitja hora. Barregeu bé, en un bol els 2 ous, la maizena i el llevat. Eixugueu bé els filets i arrebosseu-los amb aquesta barreja. Fregiu-los amb abundant oli, per les dues cares, uns 3 o 4 minuts, i  passeu-los per paper de cuina per treure l’excés d’oli, i reserveu-los.

Per preparar la salsa de llimona barregeu el suc de llimona amb el brou de pollastre el sucre i la maizena. Poseu-la en una cassola i escalfeu-la fins que comenci a bullir. Rectifiqueu de sal i pebre. Incorporeu-hi els filets i les rodelles de llimona i coeu-ho tot plegat un parell de minuts. I ja es pot servir.

 
RECOMANACIONS:

En el moment de servir col·loqueu les rodelles de llimona damunt els filets

La salsa de llimona pot servir per més plats, fins i tot de peix. Sempre us recordarà la cuina oriental.

Com tots els plats orientals el podeu acompanyar amb arròs  blanc.

 


Comentaris

Les més populars