PIT DE POLLASTRE AMB LLIMONA A L’ESTIL ORIENTAL
PIT DE POLLASTRE AMB LLIMONA A L’ESTIL ORIENTAL
INGREDIENTS:
- 2 pits de pollastre
- 100 ml de salsa de soja
- 2 ous
- 50 g de farina de blat de moro (Maizena)
- 2 culleradetes de llevat sec (1/2 bossa)
- Oli
Per a la salsa de llimona
- El suc d’una llimona (40 ml)
- 350 ml de brou de pollastre
- 50 g de sucre
- 25 g de maizena
- 4 rodelles de llimona
Sal
ELABORACIÓ:
Talleu els pits de pollastre en dos
filets i poseu-los a macerar coberts amb salsa de soja durant una mitja hora.
Barregeu bé, en un bol els 2 ous, la maizena i el llevat. Eixugueu bé els
filets i arrebosseu-los amb aquesta barreja. Fregiu-los amb abundant oli, per
les dues cares, uns 3 o 4 minuts, i
passeu-los per paper de cuina per treure l’excés d’oli, i reserveu-los.
Per preparar la salsa de llimona
barregeu el suc de llimona amb el brou de pollastre el sucre i la maizena.
Poseu-la en una cassola i escalfeu-la fins que comenci a bullir. Rectifiqueu de
sal i pebre. Incorporeu-hi els filets i les rodelles de llimona i coeu-ho tot
plegat un parell de minuts. I ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
En el moment de servir col·loqueu
les rodelles de llimona damunt els filets
La salsa de llimona pot servir per
més plats, fins i tot de peix. Sempre us recordarà la cuina oriental.
Com tots els plats orientals el
podeu acompanyar amb arròs blanc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada