ARRÒS AMB LLET I PRÉSSEC A LA MEL
ARRÒS AMB LLET I PRÉSSEC A LA MEL
Els postres tradicionals admeten tocs
diferents que encara els poden fer més atractius i deliciosos.
INGREDIENTS:
ü
1 l de llet
ü
150
gr. d’arròs
ü
125
gr. de sucre
ü
la
pela de mitja llimona
ü
la
pela de mitja taronja
ü
una
branca de canyella
ü
canyella
mòlta
ü
2
préssecs
ü
2
cullerades de mel
ü
Fulles
de menta fresca.
ELABORACIÓ:
Per fer l’arròs amb llet
poseu en un pot la llet, la branca de canyella, la pell de la llimona i la pell
de la taronja i poseu-ho al foc. Quan
bulli hi afegiu l’arròs i coeu-ho a foc baix i remenant de tant en tant uns 15
minuts. Afegiu-hi el sucre i coeu-ho tot plegat uns 10 minuts més, fins que
l’arròs estigui cuit i tot plegat tingui una textura cremosa. Retireu la branca
de canyella, les peles de llimona i taronja, poseu-ho en recipients individuals
i deixeu-ho refredar.
Per fer els préssecs a la
mel, peleu els préssecs i talleu-los a daus. Poseu-los en una paella amb una
cullerada d’aigua i les dues cullerades de mel i coeu-ho fins que els préssecs
es comencin a desfer i la salsa estigui espessa. Traieu-ho del foc i deixeu-ho
refredar.
Per muntar el plat, poseu
una cullerada de préssec damunt de l’arròs amb llet, empolsineu amb força
canyella mòlta i acabeu amb unes fulles de menta fresca.
Serviu fred.
RECOMANACIONS:
Al coure la llet, en lloc de
posar las peles de llimona i taronja senceres, les podeu ratllar, no caldrà
retirar-les després i encara donaran més sabor.
Podeu substituir el préssec
per una altra fruita del vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada