ARRÒS AMB LLET I PRÉSSEC A LA MEL

ARRÒS AMB LLET I PRÉSSEC A LA MEL


Els postres tradicionals admeten tocs diferents que encara els poden fer més atractius i deliciosos.

INGREDIENTS:

ü  1 l de llet
ü  150 gr. d’arròs
ü  125 gr. de sucre
ü  la pela de mitja llimona
ü  la pela de mitja taronja
ü  una branca de canyella
ü  canyella mòlta
ü  2 préssecs
ü  2 cullerades de mel
ü  Fulles de menta fresca.

 ELABORACIÓ:

Per fer l’arròs amb llet poseu en un pot la llet, la branca de canyella, la pell de la llimona i la pell de la taronja i poseu-ho al foc.  Quan bulli hi afegiu l’arròs i coeu-ho a foc baix i remenant de tant en tant uns 15 minuts. Afegiu-hi el sucre i coeu-ho tot plegat uns 10 minuts més, fins que l’arròs estigui cuit i tot plegat tingui una textura cremosa. Retireu la branca de canyella, les peles de llimona i taronja, poseu-ho en recipients individuals i deixeu-ho refredar.
Per fer els préssecs a la mel, peleu els préssecs i talleu-los a daus. Poseu-los en una paella amb una cullerada d’aigua i les dues cullerades de mel i coeu-ho fins que els préssecs es comencin a desfer i la salsa estigui espessa. Traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
Per muntar el plat, poseu una cullerada de préssec damunt de l’arròs amb llet, empolsineu amb força canyella mòlta i acabeu amb unes fulles de menta fresca.
Serviu fred.

RECOMANACIONS:

Al coure la llet, en lloc de posar las peles de llimona i taronja senceres, les podeu ratllar, no caldrà retirar-les després i encara donaran més sabor. 
Podeu substituir el préssec per una altra fruita del vostre gust.

Comentaris

Les més populars