Cercar en aquest blog
Aquest Blog és un recull receptes i experiències que des de l’any 2002, s’estan emetent, setmanalment, al programa de Ràdio Ona de Torelló “Fent Boca” i publicant al Setmanari Torelló. És una feina encara viva de cercar a llibres, webs, blogs, revistes i tertúlies, receptes de cuina amb productes propers i amb tècniques a l’abast de tothom, però sempre buscant un resultat sorprenent. Obert al vostres comentaris o suggeriments, espero que us sigui de molta utilitat.
Entrades
S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 11, 2018
TARTA TATIN
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
TALLARINES AMB CARBONARA D’IBÈRIC I CAMAGROCS
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
SOPA DE CIRERES AMB DAUS DE BACALLÀ MARINAT A L’OLI DE MENTA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
“SALMOREJO” AMB ENTREBANCS DE PERNIL IBÈRIC i OLI DE MENTA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
PLUM CAKE DE CIRERES I XOCOLATA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
PINXO DE MICUIT D’ÀNEC, ANXOVES DE L’ESCALA I GAMBETES.
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
PINXO TEBI DE MELMELADA D’ALBERGÍNIA, PEBROT ESCALIVAT I OU FERRAT DE GUATLLA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
PERVERSIÓ ADULTA DE CIRERES I XOCOLATA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
CROQUETES DE FORMATGE LÍQUID
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
CREPES DE SALMÓ FUMAT I FORMAGE TENDRE
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
CREMA DE TARONJA AMB CREMÓS DE XOCOLATA
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
COSTELLAM DE VEDELLA AL FORN
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
CARPACCIO DE BOU FARCIT DE FOIE
- Obtén l'enllaç
- X
- Correu electrònic
- Altres aplicacions