ENDÍVIES AMB FORMATGE BLAU
ENDÍVIES AMB FORMATGE BLAU
INGREDIENTS:
- 4
endívies
- 300
g de formatge blau
- mel
- Mantega
- Sal
i pebre
- Cacauets
fregits
ELAB
ORACIÓ:
Amb l’ajut d’un morter piqueu els cacauets lleugerament sense que acabin
essent una pasta. Talleu les endívies longitudinalment per la meitat i
salpebreu-les una mica. En una planxa fregada amb la mantega marqueu-les fins
que comencin a agafar un color daurat. Col·loqueu-les damunt d’una plata que
pugui anar al forn i amb la part plana de l’endívia mirant amunt. Poseu damunt
de cada endívia un tall de formatge. Seguidament, poseu la plata al forn a 200°
uns 2 o 3 minuts, fins que veieu que el formatge s’ha fos. Emplateu les
endívies i tireu al damunt un fil de mel i els cacauets picats. I ja es pot
servir.
RECOMANACIONS:
Les endívies vermelles són una mica menys amargants que les blanques.
El formatge el podeu substituir per rocafort o rul·lo de cabra, segons el
vostre gust. Amb tots queda molt bé.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada