ENDÍVIES AMB FORMATGE BLAU

 

ENDÍVIES AMB FORMATGE BLAU


Poques vegades mengem les endívies cuites, però val la pena tastar-les.

INGREDIENTS:

  •   4 endívies
  •   300 g de formatge blau
  •   mel
  •   Mantega
  •   Sal i pebre
  •   Cacauets fregits

ELAB
ORACIÓ:

Amb l’ajut d’un morter piqueu els cacauets lleugerament sense que acabin essent una pasta. Talleu les endívies longitudinalment per la meitat i salpebreu-les una mica. En una planxa fregada amb la mantega marqueu-les fins que comencin a agafar un color daurat. Col·loqueu-les damunt d’una plata que pugui anar al forn i amb la part plana de l’endívia mirant amunt. Poseu damunt de cada endívia un tall de formatge. Seguidament, poseu la plata al forn a 200° uns 2 o 3 minuts, fins que veieu que el formatge s’ha fos. Emplateu les endívies i tireu al damunt un fil de mel i els cacauets picats. I ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Les endívies vermelles són una mica menys amargants que les blanques.

El formatge el podeu substituir per rocafort o rul·lo de cabra, segons el vostre gust. Amb tots queda molt bé.

 

Comentaris

Les més populars