PATATES DE FORNER AL MICROONES
PATATES DE FORNER AL MICROONES
Una solució perfecta i ràpida per acompanyar plats de
carn o de peix i fins i tot com a plat, que a més de ser d’elaboració ràpida,
les patates estan delicioses.
INGREDIENTS:
- Patates
- Oli
- Sal i pebre
Herbes aromàtiques al gust
ELABORACIÓ:
Peleu les patates i talleu-les en llesques d’un parell de
centímetres de gruix, salpebreu-les i reserveu-les. Prepareu una safata que
pugui anar al microones, suqueu la base amb oli i aneu escampant-hi les
patates, després tireu-hi un filet d’oli al damunt de les patates i una mica
d’herbes aromàtiques. Tapeu la safata i si no teniu tapa, feu servir film
transparent. Coeu les patates uns 10 minuts i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
El temps de cocció pot variar en funció del tipus de patata
o de la potència de cada microones, però 10 minuts és un temps aproximat que va
molt bé.
En destapar-les aneu amb cura de no cremar-vos amb el
vapor que sortirà.
Les herbes aromàtiques les podeu triar en funció del
vostre gust, sempre quedaran bé.
A més d’acompanyament aquestes patates les podeu fer
servir com a base per a molts plats, farcides, gratinades amb salsa, etc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada