FILET DE LLUÇ AMB PEBROTS DEL “PIQUILLO” I XOCOLATA
FILET DE LLUÇ AMB PEBROTS DEL “PIQUILLO” I XOCOLATA
La
xocolata no es fa servir només com a postra, no és la primera vegada que fem
alguna recepta amb xocolata. Donant al nostre plat aquest toc amargant i dolç
tant característic.
Avui
ho farem amb filet de lluç, però podem substituir el lluç pel peix que ens
agradi més.
INGREDIENTS:
ü 4
filets de lluç
ü 2
cebes
ü 2
tomàquets
ü 1
Pot de pebrots del “piquillo” escalivats i tallats a tires
ü una
copeta de conyac
ü una
presa de xocolata negra
ü Sal
i pebre
ü 2
fulles de llorer
ELABORACIÓ
Tallem
la ceba el més petita possible, i en una cassola amb una mica d’oli la
fregim. Quan estigui cuita hi afegim el
tomàquet pelat i sense grana, també tallat molt petit, els pebrots i el llorer.
Quan el tomàquet estigui cuit retirarem les fulles de llorer i afegirem
la copeta de conyac i ho flambejarem.
Després hi afegirem la xocolata prèviament ratllada i ho remenarem per
lligar-ho tot be. Posarem al damunt els
filets ja salpebrats, ho tindrem un parell de minuts i els girarem. Als dos minuts ho retirarem del foc i ja es
pot menjar.
RECOMANACIONS:
El
temps de cocció depèn del gruix dels filets, però no oblidem que el peix sempre
és millor no gaire cuit.
(té
foto)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada