FILET DE LLUÇ AMB PEBROTS DEL “PIQUILLO” I XOCOLATA


FILET DE LLUÇ AMB PEBROTS DEL “PIQUILLO” I  XOCOLATA




La xocolata no es fa servir només com a postra, no és la primera vegada que fem alguna recepta amb xocolata. Donant al nostre plat aquest toc amargant i dolç tant característic.
Avui ho farem amb filet de lluç, però podem substituir el lluç pel peix que ens agradi més.

 INGREDIENTS:


ü  4 filets de lluç
ü  2 cebes
ü  2 tomàquets
ü  1 Pot de pebrots del “piquillo” escalivats i tallats a tires
ü  una copeta de conyac
ü  una presa de xocolata negra
ü  Sal i pebre
ü  2 fulles de llorer



 ELABORACIÓ


Tallem la ceba el més petita possible, i en una cassola amb una mica d’oli la fregim.  Quan estigui cuita hi afegim el tomàquet pelat i sense grana, també tallat molt petit, els pebrots  i el llorer.  Quan el tomàquet estigui cuit retirarem les fulles de llorer i afegirem la copeta de conyac i ho flambejarem.  Després hi afegirem la xocolata prèviament ratllada i ho remenarem per lligar-ho tot be.  Posarem al damunt els filets ja salpebrats, ho tindrem un parell de minuts i els girarem.  Als dos minuts ho retirarem del foc i ja es pot menjar.


RECOMANACIONS:

El temps de cocció depèn del gruix dels filets, però no oblidem que el peix sempre és millor no gaire cuit.
(té foto)

Comentaris

Les més populars