BRANDADA DE COLIFLOR, GORGONZOLA I BOLETS


BRANDADA DE COLIFLOR, GORGONZOLA I BOLETS



Una arriscada combinació de sabors forts que dóna un resultat deliciós.

INGREDIENTS:

ü  1 coliflor
ü  1 cullerada de farina
ü  ½ litre de llet
ü  200 gr. de formatge gorgonzola
ü  ½ kg. de bolets
ü  100 gr. de bacon
ü  formatge ratllat
ü  1 cullerada de mantega
ü  Sal, pebre i oli

ELABORACIÓ:

En primer lloc bulliu la coliflor amb aigua i sal.  Un cop estigui cuita, escorreu-la i reserveu-la.  En una paella amb un raig d’oli, salteu els bolets i quan estiguin pràcticament cuits, incorporeu-hi el bacon tallat a dauets petits.  Coeu-lo dos minuts i retireu-ho del foc.  Aixafeu la coliflor.   Poseu la mantega en una altra paella.  Quan estigui desfeta, afegiu-hi la coliflor ja aixafada, fregiu-la una miqueta, afegiu-hi la farina, remeneu i coeu-ho una mica més, i per acabar afegiu-hi la llet i el formatge gorgonzola esmicolat.  Aneu remenant fins tenir una textura de beixamel espessa.  Ara incorporeu-hi els bolets i el bacon que havíeu reservat. Rectifiqueu de sal i pebre.  Remeneu-ho i coeu-ho tot plegat un parell de minuts més a foc lent.  Poseu-ho en una plata que pugui anar al forn, empolsineu amb formatge ratllat i gratineu-ho.

 RECOMANACIONS:

Aquest plat sense gratinar es pot fer servir, com la brandada de bacallà, per a farcir pebrots o qualsevol altra idea que tingueu.

Comentaris

Les més populars