CUIXETES DE POLLASTRE AL FORN
CUIXETES DE POLLASTRE AL FORN
Potser
les cuixes són la part més melosa del pollastre, i cuites així encara ho són
més.
INGREDIENTS:
- 1 kg de cuixetes de pollastre
- 6 cullerades d’oli d’oliva
- 1
cullerada de tomàquet fregit
- 1,5
cullerades de mel
- 1
culleradeta de pebre vermell fumat
- ½
culleradeta de pebre vermell picant (segons gust)
- ½
culleradeta de pebre negre molt
- 1
culleradeta de fulla de farigola
- 2
grans d’all tallats petits o una culleradeta d’all en pols
- 1
culleradeta de sal
- 4
patates mitjanes
ELABORACIÓ:
Reserveu
les patates i poseu en un bol el pollastre amb la resta dels ingredients,
remeneu-ho bé perquè el pollastre quedi tot impregnat amb el preparat, tapeu-ho
i deixeu-ho reposar a la nevera un mínim de mitja hora. Passat aquest temps
traieu el pollastre de la maceració i poseu-lo en una safata que pugui anar al
forn. Peleu les patates, talleu-les a daus mitjans, impregneu-les amb la
maceració del pollastre i poseu-les amb el pollastre. Coeu-ho a 180°
durant 45 minuts i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
El
temps de cocció depèn de cada forn, però aquest pot servir d’orientació.
En
aquesta recepta, a més que el pollastre es desfà, les patates també són
delicioses, segur que la fareu més d’una vegada. També es pot fer amb les
aletes, però aleshores cal reduir una mica el temps de cocció.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada