REMENAT DE CALÇOTS I BOLETS


REMENAT DE CALÇOTS I BOLETS


Temps de calçots i sempre és ben rebuda una aportació culinària amb aquest producte.

INGREDIENTS:

  •   ½ kg.de bolets variats
  •   ½ dotzena de calçots
  •   3 ous
  •   1 gra d’all
  •   Julivert picat
  •   1 cullerada de romesco o salsa de calçots
  •   Sal i pebre
  •   Oli d’oliva

ELABORACIÓ:

Netegeu els calçots de manera que aprofiteu només la part blanca, com si fossin alls tendres.  Talleu-los a llesques petites.  Poseu-los en una paella, cobriu-los amb aigua i oli a parts iguals i tireu-hi un polsim de sal.  Feu-ho bullir fins que els calçots estiguin tous, aproximadament uns 7 o 8 minuts.  Coleu-los i reserveu-los.   
Netegeu els bolets i talleu-los a talls regulars.  Salpebreu-los i coeu-los en una paella amb un bon raig d’oli.  Quan estiguin a mitja cocció afegiu-hi l’all i el julivert, tot tallat petit.
Quan els bolets hauran reduït la seva aigua, incorporeu-hi, a la paella, els calçots i els ous, prèviament deixatats, i aneu remenat fins tenir els ous cuits  però amb una consistència sucosa
En el moment de servir, acompanyeu-ho amb una cullerada de salsa romesco.

RECOMANACIONS:

També podeu fer servir calçots sobrants d’una calçotada tradicional, sols cal netejar-los i tallar-los petits.
Si no escorreu els calçots, els podeu guardar, colgats en el suc de la seva cocció, a la nevera, uns 15 dies, i els podeu fer servir per fer més remenats, truites, amanides, o el que us vingui de gust.

Comentaris

Les més populars