REMENAT DE CALÇOTS I BOLETS
REMENAT DE CALÇOTS I BOLETS
Temps de calçots i sempre és ben rebuda una
aportació culinària amb aquest producte.
INGREDIENTS:
- ½ kg.de bolets variats
- ½ dotzena de calçots
- 3 ous
- 1 gra d’all
- Julivert picat
- 1 cullerada de romesco o salsa de calçots
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
ELABORACIÓ:
Netegeu els calçots de manera que aprofiteu només
la part blanca, com si fossin alls tendres.
Talleu-los a llesques petites.
Poseu-los en una paella, cobriu-los amb aigua i oli a parts iguals i
tireu-hi un polsim de sal. Feu-ho bullir
fins que els calçots estiguin tous, aproximadament uns 7 o 8 minuts. Coleu-los i reserveu-los.
Netegeu els bolets i talleu-los a talls regulars. Salpebreu-los i coeu-los en una paella amb un
bon raig d’oli. Quan estiguin a mitja
cocció afegiu-hi l’all i el julivert, tot tallat petit.
Quan els bolets hauran reduït la seva aigua,
incorporeu-hi, a la paella, els calçots i els ous, prèviament deixatats, i aneu
remenat fins tenir els ous cuits però
amb una consistència sucosa
En el moment de servir, acompanyeu-ho amb una
cullerada de salsa romesco.
RECOMANACIONS:
També podeu fer servir calçots sobrants d’una
calçotada tradicional, sols cal netejar-los i tallar-los petits.
Si no escorreu els calçots, els podeu guardar,
colgats en el suc de la seva cocció, a la nevera, uns 15 dies, i els podeu fer
servir per fer més remenats, truites, amanides, o el que us vingui de gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada