MOUSE DE PLÀTAN AMB XOCOLATA
MOUSE DE PLÀTAN AMB XOCOLATA
Què
millor que començar la quaresma amb una perversió deliciosa.
INGREDIENTS:
ü 3
plàtans
ü 200
ml. de nata líquida
ü 100
gr. de cobertura de xocolata
ü 60
gr. de crema de cacau
ü ½
copa de licor d’amaretto
ü El
suc de mitja llimona
ü Cacau
en pols
ELABORACIÓ:
Peleu
els plàtans i talleu-los a rodanxes fines.
Reserveu-ne 7 o 8 talls per a decoració després de mullar-los amb el suc
de la llimona perquè no es tornin negres.
Poseu la resta en un vas per a batedora, afegiu-hi la crema de llet i
tritureu-ho fins obtenir un puré, i reserveu-ho. Foneu la cobertura de xocolata al bany maria
o al microones. Un cop fosa,
incorporeu-hi la crema de cacau i el licor.
Remeneu fins que estigui tot lligat.
Incorporeu aquesta barreja al plàtan triturat amb crema de llet. Remeneu-ho tot plegat. Poseu-ho en els gots de servei i deixeu
reposar a la nevera una horeta. En el moment
de servir, empolsineu-ho pel damunt amb cacau en pols i decoreu-ho amb els
talls de plàtan que prèviament heu reservat.
RECOMANACIONS:
Al
barrejar el puré de plàtan amb les xocolates, si no ho remeneu en excés,
aconseguireu trobar els dos sabors per separat a l’hora de menjar-ho.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada