MOUSE DE PLÀTAN AMB XOCOLATA


MOUSE DE PLÀTAN AMB XOCOLATA


Què millor que començar la quaresma amb una perversió deliciosa. 

INGREDIENTS:


ü  3 plàtans
ü  200 ml. de nata líquida
ü  100 gr. de cobertura de xocolata
ü  60 gr. de crema de cacau
ü  ½ copa de licor d’amaretto
ü  El suc de mitja llimona
ü  Cacau en pols

ELABORACIÓ:


Peleu els plàtans i talleu-los a rodanxes fines.  Reserveu-ne 7 o 8 talls per a decoració després de mullar-los amb el suc de la llimona perquè no es tornin negres.  Poseu la resta en un vas per a batedora, afegiu-hi la crema de llet i tritureu-ho fins obtenir un puré, i reserveu-ho.  Foneu la cobertura de xocolata al bany maria o al microones.  Un cop fosa, incorporeu-hi la crema de cacau i el licor.  Remeneu fins que estigui tot lligat.  Incorporeu aquesta barreja al plàtan triturat amb crema de llet.  Remeneu-ho tot plegat.  Poseu-ho en els gots de servei i deixeu reposar a la nevera una horeta.  En el moment de servir, empolsineu-ho pel damunt amb cacau en pols i decoreu-ho amb els talls de plàtan que prèviament heu reservat.

RECOMANACIONS:


Al barrejar el puré de plàtan amb les xocolates, si no ho remeneu en excés, aconseguireu trobar els dos sabors per separat a l’hora de menjar-ho.

Comentaris

Les més populars