MUFFINS DE PLÀTAN I XOCOLATA


MUFFINS DE PLÀTAN I XOCOLATA        


Avui anem de cuina internacional.  Els muffins són una mena de magdalenes farcides amb fruites que tradicionalment prenen els anglesos amb el te, però la seva fàcil elaboració i el deliciós resultat em porta a presentar aquest postra.

 INGREDIENTS:


ü  1 plàtan madur gran
ü  ¼ de litre de llet
ü  1 ou
ü  60 ml. de mantega desfeta
ü  185 grs. de farina
ü  1 culleradeta i mitja de llevat
ü  120 grs. de sucre
ü  100 grs. de boletes de cobertura de xocolata

ELABORACIÓ:


Dins d’un bol aixafarem el plàtan amb una forquilla.  Hi afegirem la llet, l’ou i la mantega desfeta i remenarem fins aconseguir una pasta homogènia.  Després hi incorporarem la farina tamissada, el llevat i el sucre i remenarem fins a incorporar-ho.  Després hi tirarem les boletes de xocolata remenant, però sense que es desfacin. 

Posarem la massa dins de motllos per a magdalenes grans i ho posarem al forn durant 20 minuts a 190 º.  Un cop freds es poden menjar.

RECOMANACIONS:


Abans de fornejar hi podem tirar una miqueta de sucre morè al damunt de cada muffin.  També es poden fer amb altres fruites, tant fresques com confitades.


Comentaris

Les més populars