MUFFINS DE PLÀTAN I XOCOLATA
MUFFINS DE PLÀTAN I XOCOLATA
Avui
anem de cuina internacional. Els muffins
són una mena de magdalenes farcides amb fruites que tradicionalment prenen els
anglesos amb el te, però la seva fàcil elaboració i el deliciós resultat em
porta a presentar aquest postra.
INGREDIENTS:
ü 1
plàtan madur gran
ü ¼
de litre de llet
ü 1
ou
ü 60
ml. de mantega desfeta
ü 185
grs. de farina
ü 1
culleradeta i mitja de llevat
ü 120
grs. de sucre
ü 100
grs. de boletes de cobertura de xocolata
ELABORACIÓ:
Dins
d’un bol aixafarem el plàtan amb una forquilla.
Hi afegirem la llet, l’ou i la mantega desfeta i remenarem fins
aconseguir una pasta homogènia. Després
hi incorporarem la farina tamissada, el llevat i el sucre i remenarem fins a
incorporar-ho. Després hi tirarem les
boletes de xocolata remenant, però sense que es desfacin.
Posarem
la massa dins de motllos per a magdalenes grans i ho posarem al forn durant 20
minuts a 190 º. Un cop freds es poden
menjar.
RECOMANACIONS:
Abans
de fornejar hi podem tirar una miqueta de sucre morè al damunt de cada
muffin. També es poden fer amb altres
fruites, tant fresques com confitades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada