“GANACHE” PICANT DE XOCOLATA


“GANACHE” PICANT DE XOCOLATA


Per acabar l’any, una sofisticació culinària per als gourmets més exigents.

INGREDIENTS:


ü  250 gr. de xocolata
ü  250 gr. de nata líquida
ü  80 gr. de mantega
ü  4 cullerades d’oli d’oliva
ü  1 culleradeta de cafè de cayena en pols
ü  150 ml. d’aigua
ü  Sal maldon

 ELABORACIÓ:


Escalfeu en un pot la nata, la mantega i l’aigua.  Quan estigui bullint, aboqueu-ho damunt de la xocolata tot remenant fins tenir consistència de crema.  Afegiu-hi l’oli i la cayena i repartiu-ho a les copes de servei.  Deixeuho reposar un mínim  de tres hores a la nevera i just abans de servir, empolsineu-les amb escates de sal maldon.


Aquesta recepta també la podeu fer amb cobertura de xocolata blanca o cobertura de xocolata amb llet.
Si us agrada més picant, hi podeu ampliar la quantitat de cayena, pero tingueu present que la picantor de la cayena es percep quan la ganache està freda.
Aquesta recepta és ideal per acompanyar amb un cava català brut nature ben fred.

Comentaris

Les més populars