PASTÍS DE FORMATGE
PASTÍS DE FORMATGE
Comencem
els dolços d’aquesta nova temporada amb un clàssic.
Una
recepta fàcil de fer i amb uns resultats
deliciosos.
INGREDIENTS:
Per a la base
ü 200
gr. de galetes Maria
ü 2
ous
ü dues
cullerades de mantega
Per al farcit
ü 4
ous
ü 16
formatgets en porcions
ü 400
ml. de nata liquida
ü 200
gr. de sucre
ü panses
de Corint
ELABORACIÓ:
Per
fer la base del pastís, tritureu les galetes i dins d’un bol, hi incorporeu la
mantega i els ous fins formar una massa homogènia.
Prepareu
un motlle sucat amb mantega i farina i esteneu la massa de les galetes per tot
el fons i per les parets, procurant que tingui el mateix gruix, i ho reserveu.
Poseu
les panses amb una mica de vi dolç i deixeu-les rehidratar uns 20 minuts.
Per a
fer el farcit, poseu els formatgets, els ous, la nata liquida i el sucre en un
bol per a batedora i barregeu-lo fins que els formatgets estiguin desfets i
tinguem una crema homogènia
Ompliu
el motlle que tenim reservat amb la massa de les galetes amb aquesta crema, tireu
per damunt la meitat de les panses i poseu al forn preescalfat a 170º. Després de cinc minuts tireu per damunt la
resta de les panses i deixeu-lo coure aproximadament una hora, fins que veieu
que està cuit. Deixeu refredar i
desmotlleu. Ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Aquest
pastís queda molt bé acompanyat amb alguna melmelada de fruites o bé amb
xocolata calenta al damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada