PASTÍS DE FORMATGE


 

PASTÍS DE FORMATGE



Comencem els dolços d’aquesta nova temporada amb un clàssic.
Una recepta fàcil  de fer i amb uns resultats deliciosos.

INGREDIENTS:

        

Per a la base

ü  200 gr. de galetes Maria
ü  2 ous
ü  dues cullerades de mantega

 

Per al farcit

ü  4 ous
ü  16 formatgets en porcions
ü  400 ml. de nata liquida
ü  200 gr. de sucre
ü  panses de Corint

 ELABORACIÓ:


Per fer la base del pastís, tritureu les galetes i dins d’un bol, hi incorporeu la mantega i els ous fins formar una massa homogènia.
Prepareu un motlle sucat amb mantega i farina i esteneu la massa de les galetes per tot el fons i per les parets, procurant que tingui el mateix gruix, i ho reserveu.
Poseu les panses amb una mica de vi dolç i deixeu-les rehidratar uns 20 minuts.
Per a fer el farcit, poseu els formatgets, els ous, la nata liquida i el sucre en un bol per a batedora i barregeu-lo fins que els formatgets estiguin desfets i tinguem una crema homogènia
Ompliu el motlle que tenim reservat amb la massa de les galetes amb aquesta crema, tireu per damunt la meitat de les panses i poseu al forn preescalfat a 170º.  Després de cinc minuts tireu per damunt la resta de les panses i deixeu-lo coure aproximadament una hora, fins que veieu que està cuit.  Deixeu refredar i desmotlleu. Ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Aquest pastís queda molt bé acompanyat amb alguna melmelada de fruites o bé amb xocolata calenta al damunt. 


Comentaris

Les més populars