LLET MERENGADA


LLET MERENGADA


No tan coneguda com l’orxata de xufla, però un altre beuratge  ideal per a lluitar contra la calor, de fàcil elaboració i sabor dolç i agradable.

INGREDIENTS:

Per a 3 l.

ü  3 l. de llet de vaca
ü  18 cullerades soperes de sucre
ü  3 barretes de canyella
ü  1 pela de llimona

Per a 5 l.

ü  5 l. de llet de vaca
ü  600 gr. de sucre
ü  5 barretes de canyella
ü  La pela de dues llimones

ELABORACIÓ:

Poseu en una olla els ingredients i feu-los bullir uns 25 minuts a foc suau i remenant tot sovint.  Passat aquest temps, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
Serviu-ho molt fred i amb una mica de canyella en pols al damunt.

RECOMANACIONS:

Ho podeu acompanyar, com l’orxata, amb fartons o una bola de gelat de xocolata.
També podeu fer gelat de llet merengada si poseu el preparat al congelador i aneu remenant de tant en tant per trencar els cristalls.


Comentaris

Les més populars