LLET MERENGADA
LLET MERENGADA
No tan coneguda com l’orxata de xufla, però un
altre beuratge ideal per a lluitar
contra la calor, de fàcil elaboració i sabor dolç i agradable.
INGREDIENTS:
Per a 3 l.
ü 3 l. de llet de vaca
ü 18 cullerades soperes de sucre
ü 3 barretes de canyella
ü 1 pela de llimona
Per a 5 l.
ü 5 l. de llet de vaca
ü 600 gr. de sucre
ü 5 barretes de canyella
ü La pela de dues llimones
ELABORACIÓ:
Poseu en una olla els ingredients i feu-los bullir
uns 25 minuts a foc suau i remenant tot sovint. Passat aquest temps, coleu-ho i deixeu-ho
refredar.
Serviu-ho molt fred i amb una mica de canyella en
pols al damunt.
RECOMANACIONS:
Ho podeu acompanyar, com l’orxata, amb fartons o
una bola de gelat de xocolata.
També podeu fer gelat de llet merengada si poseu el
preparat al congelador i aneu remenant de tant en tant per trencar els cristalls.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada