MONGETES TENDRES AMB BOLETS
MONGETES TENDRES AMB BOLETS
Iniciem un bon temps per a poder gaudir dels bolets,
aprofiteu-ho
INGREDIENTS:
- Mongetes tendres
- Bolets variats i nets
- Panses
- Pinyons
- Pernil salat, tallat a dauets
- All en pols
- Ceba deshidratada
- Oli, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Bulliu les mongetes amb aigua i sal i quan estiguin
cuites, escorreu-les i poseu-les en un recipient amb aigua amb gel, perquè
mantinguin el color verd intens.
En una cassola, tireu-hi un bon raig d’oli, les
panses i els pinyons. Quan les panses comencin a inflar-se i els pinyons a
daurar-se, incorporeu-hi els bolets.
Quan el bolets hagin perdut pràcticament tota la
seva aigua, afegiu a la cassola el pernil tallat petit, les mongetes i un
polsim d’all en pols. Rectifiqueu de sal
i pebre.
Coeu-ho tot plegat uns minuts per emulsionar els sabors. En el moment de servir-ho tireu al damunt una mica de ceba deshidratada.RECOMANACIONS:
Si no teniu bolets frescos podeu recórrer als
congelats, secs o en conserva.
El pernil també pot ésser bacon o pernil dolç.
Podeu substituir les mongetes per altres verdures i
el resultat també està molt bo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada