MONGETES TENDRES AMB BOLETS


MONGETES TENDRES AMB BOLETS

Iniciem un bon temps per a poder gaudir dels bolets, aprofiteu-ho

INGREDIENTS:

  •            Mongetes tendres
  •             Bolets variats i nets
  •            Panses
  •            Pinyons
  •            Pernil salat, tallat a dauets
  •            All en pols
  •           Ceba deshidratada
  •           Oli, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Bulliu les mongetes amb aigua i sal i quan estiguin cuites, escorreu-les i poseu-les en un recipient amb aigua amb gel, perquè mantinguin el color verd intens.
En una cassola, tireu-hi un bon raig d’oli, les panses i els pinyons. Quan les panses comencin a inflar-se i els pinyons a daurar-se, incorporeu-hi els bolets.
Quan el bolets hagin perdut pràcticament tota la seva aigua, afegiu a la cassola el pernil tallat petit, les mongetes i un polsim d’all en pols.  Rectifiqueu de sal i pebre.

Coeu-ho tot plegat uns minuts per emulsionar els sabors. En el moment de servir-ho tireu al damunt una mica de ceba deshidratada.RECOMANACIONS:

Si no teniu bolets frescos podeu recórrer als congelats, secs o en conserva.
El pernil també pot ésser bacon o pernil dolç.
Podeu substituir les mongetes per altres verdures i el resultat també està molt bo.


Comentaris

Les més populars