RULL DE SALMÓ AMB VERDURETES I VINAGRETA DE MANGO
RULL DE SALMÓ AMB VERDURETES I VINAGRETA DE MANGO
Un
platet que sens dubte és una delícia per el paladar i molt recomanable com
entrant de dinar festiu.
INGREDIENTS:
ü 300gr
de Salmó fumat
ü 250
gr. de verdures (tipus ensadadilla)
ü 200
gr de formatge cremós (tipus filadelfia)
ü Una
llimona
ü Un
mango madur
ü Oli
d’oliva
ü Vinagre
de Chardonnay
ü Sal
i Pebre blanc mòlt
ü Enciam (optatiu)
ELABORACIÓ:
Comenceu
bullint les verduretes amb aigua i sal fins que estiguin al “dente”, traieu-les
del foc, escorreu l’aigua de la cocció,
refredeu-les amb aigua freda i reserveu-les.
Barregeu
el formatge cremós amb el suc de la llimona i un cop tingueu una crema uniforme,
incorporeu-la a les verduretes com si fos una maionesa.
Feu
rulls amb els filets de salmó fumat farcint-los amb les verduretes amb formatge
i reserveu-los.
Per a fer la vinagreta de mango.
Peleu el mango, talleu-lo a daus, poseu-lo en un pot
per a batedora, amb 1 cullerada de vinagre i 4 cullerades d’oli i tritureu-ho
fins que tingueu una crema fina, rectifiqueu de sal i pebre i ja podeu muntar
el plat.
Poseu
una mica de vinagreta a la base, al damunt els rulls, una mica més de vinagreta
al damunt i per acompanyar una mica de “mezclum” d’enciams que també podeu
amanir segons el vostre gust amb una mica més de la vinagreta.
RECOMANACIONS:
El
Salmó pot ser fumat o marinat, també podeu fer servir truita fumada o un altre
fumat que sigui del vostre grat.
Si
teniu problemes amb el formatge podeu amanir les verduretes amb una mica de
maionesa, queda una mica més oliós però també combina molt bé .
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada