MACARRONS AMB CAMAGROCS I FOIE


MACARRONS AMB CAMAGROCS I FOIE



Una recepta on intentem ajuntar diferents sabors del bosc com a homenatge al festival de cinema de muntanya de Torelló.

INGREDIENTS:

  • 400 gr. de macarrons
  • 400 gr. de camagrocs
  • 1 tassa de brou d’au
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 branca de farigola fresca
  • 1 branca de romaní fresc
  • 200 gr. de foie fresc
  • 200 cl. de crema de llet
  • 2 grans d’all
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ:

En primer lloc coueu els macarrons amb aigua i sal fins que els tingueu “al dente” i els reserveu.  Per a fer la salsa poseu en una paella l’all prèviament laminat i els bolets, tot amb un raig d’oli.  Feu-ho coure fins que els bolets hagin evaporat pràcticament l’aigua que van traient.   Incorporeu-hi el brou, el pebre vermell, la farigola i el romaní i coeu-ho fins que hagi reduït ¾ parts del volum.  Afegiu-hi la crema de llet i coeu-ho tot plegat fins tenir una textura cremosa.  Tireu a la salsa el foie tallat a daus petits i remeneu fins que quedi dissolt dins la salsa.  Rectifiqueu de sal i pebre.  Finalment incorporeu-hi els macarrons cuits.

RECOMANACIONS:

Si no disposeu de camagrocs, ho podeu fer amb qualsevol altre bolet, fins i tot amb una barreja de bolets.

Comentaris

Les més populars