MACARRONS AMB CAMAGROCS I FOIE
MACARRONS AMB CAMAGROCS I FOIE
Una recepta on intentem ajuntar diferents sabors del bosc
com a homenatge al festival de cinema de muntanya de Torelló.
INGREDIENTS:
- 400 gr. de macarrons
- 400 gr. de camagrocs
- 1 tassa de brou d’au
- 1 culleradeta de pebre
vermell dolç
- 1 branca de farigola
fresca
- 1 branca de romaní fresc
- 200 gr. de foie fresc
- 200 cl. de crema de llet
- 2 grans d’all
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
En primer lloc coueu els macarrons amb aigua i sal fins
que els tingueu “al dente” i els reserveu.
Per a fer la salsa poseu en una paella l’all prèviament laminat i els
bolets, tot amb un raig d’oli. Feu-ho
coure fins que els bolets hagin evaporat pràcticament l’aigua que van
traient. Incorporeu-hi el brou, el
pebre vermell, la farigola i el romaní i coeu-ho fins que hagi reduït ¾ parts
del volum. Afegiu-hi la crema de llet i
coeu-ho tot plegat fins tenir una textura cremosa. Tireu a la salsa el foie tallat a daus petits
i remeneu fins que quedi dissolt dins la salsa.
Rectifiqueu de sal i pebre. Finalment incorporeu-hi els macarrons cuits.
RECOMANACIONS:
Si no disposeu de camagrocs, ho podeu fer amb qualsevol
altre bolet, fins i tot amb una barreja de bolets.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada