CUIXES DE GRANOTA AL VI BLANC
CUIXES DE GRANOTA AL VI BLANC
La suavitat i finor de la textura
de les cuixes de granota les fan molt apreciades per els paladars més exigents.
INGREDIENTS:
ü ½ kg de cuixes de granota
ü Oli d’oliva
ü Julivert picat
ü 3 grans d’all picats
ü Una copa de vi blanc sec
ü Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Salpebreu les cuixes de granota i
fregiu-les, a foc fort, en una paella amb un bon raig d’oli. Quan comencin a
agafar color daurat tireu-hi el julivert i l’all i després el vi. Remeneu una mica, amb cura de no trencar les
cuixes, i deixeu coure i reduir fins que
el vi ja no faci olor d’alcohol.
Serviu-les calentes.
RECOMANACIONS:
Podeu fer servir aquet plat com a
primer o com a segon plat o simplement com a tapa d’aperitiu.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada