CUIXES DE GRANOTA AL VI BLANC


CUIXES DE GRANOTA AL VI BLANC

 
La suavitat i finor de la textura de les cuixes de granota les fan molt apreciades per els paladars més exigents.

INGREDIENTS:

ü  ½  kg de cuixes de granota
ü  Oli d’oliva
ü  Julivert picat
ü  3 grans d’all picats
ü  Una copa de vi blanc sec
ü  Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Salpebreu les cuixes de granota i fregiu-les, a foc fort, en una paella amb un bon raig d’oli. Quan comencin a agafar color daurat tireu-hi el julivert i l’all i després  el vi.  Remeneu una mica, amb cura de no trencar les cuixes, i deixeu coure i reduir  fins que el vi ja no faci olor d’alcohol.
Serviu-les calentes.

RECOMANACIONS:

Podeu fer servir aquet plat com a primer o com a segon plat o simplement com a tapa d’aperitiu.


Comentaris

Les més populars