TERRINA DE MADUIXES AL CAVA
TERRINA DE MADUIXES AL CAVA
Una
delícia de sabor i textura per a els gourmets més exigents.
INGREDIENTS:
ü 500
gr. de maduixes
ü 250
ml. d’aigua
ü 250
gr. de sucre
ü 250
ml. de cava
ü 7
fulles de gelatina
ELABORACIÓ:
Poseu a rehidratar les fulles de gelatina amb aigua freda fins que
estiguin toves.
Poseu en un pot l’aigua, el sucre i 400 gr. de maduixes netes i tallades
petites i coeu-lo fins que les maduixes estiguin pràcticament desfetes.
Afegiu-hi el cava i deixeu que es redueixi durant uns 5 minuts, retireu-ho
del foc i afegiu-hi les fulles de gelatina escorregudes, remeneu amb força fins
que estiguin ben desfetes, coleu-ho tot amb un colador xinès i deixeu-ho
refredar vigilant que no acabi de quedar pres.
Talleu la resta de les maduixes a llesques primes i poseu-les al fons d’un o varis
motlles per a fer terrines o flams i ompliu-los amb el suc que teníeu reservat.
Poseu-lo a la nevera i deixeu que es refredi durant unes 4 o 5 hores fins que
estigui totalment sòlid. Desemmotlleu-lo i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
El podeu servir acompanyat amb una copa de cava ben fred i uns bombonets
de maduixes que podeu fer banyant unes maduixes senceres, fins a la meitat, amb
cobertura de xocolata desfeta i deixant refredar després.
Si teniu problemes per desemmotllar la terrina podeu submergir el motlle
amb aigua calenta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada