TALLARINES AMB SALSA DE MENTA I PINYONS


TALLARINES AMB SALSA DE MENTA I PINYONS



Aprofitem per a la cuina  les meravelloses herbes aromàtiques que aquests dies podem trobar als nostres jardins i sens dubte la menta és una de les millors.

INGREDIENTS:

ü  400 gr. de tallarines
ü  30/40 fulles de menta fresca tallades petites
ü  2 cullerades de pinyons
ü  100 gr. de mantega
ü  50 gr. de formatge parmesà ratllat

ELABORACIÓ:

Bulliu les tallarines amb aigua i sal, fins que estiguin al “dente”. El temps dependrà de si són de pasta fresca  ( 2-3 minuts ) o pasta seca  (8-10 minuts).
Mentre es cou la pasta, poseu una paella al foc amb la mantega.  Quan estigui desfeta, afegiu-hi els pinyons i quan comencin a agafar un color dauradet incorporeu-hi la menta.  Remeneu uns dos minuts i ja podeu incorporar a la paella la pasta cuita i escorreguda. Remeneu per barrejar tots els sabors i ja ho podeu servir.
En el moment de servir, empolsineu al damunt el formatge ratllat.

RECOMANACIONS:

Aquesta recepta també queda molt bé amb Sàlvia   

Comentaris

Les més populars