TALLARINES AMB SALSA DE MENTA I PINYONS
TALLARINES AMB SALSA DE MENTA I PINYONS
Aprofitem per a la cuina les meravelloses herbes aromàtiques que
aquests dies podem trobar als nostres jardins i sens dubte la menta és una de
les millors.
INGREDIENTS:
ü 400 gr. de tallarines
ü 30/40 fulles de menta fresca tallades petites
ü 2 cullerades de pinyons
ü 100 gr. de mantega
ü 50 gr. de formatge parmesà ratllat
ELABORACIÓ:
Bulliu les tallarines amb aigua i sal, fins que
estiguin al “dente”. El temps dependrà de si són de pasta fresca ( 2-3 minuts ) o pasta seca (8-10 minuts).
Mentre es cou la pasta, poseu una paella al foc amb
la mantega. Quan estigui desfeta,
afegiu-hi els pinyons i quan comencin a agafar un color dauradet incorporeu-hi
la menta. Remeneu uns dos minuts i ja
podeu incorporar a la paella la pasta cuita i escorreguda. Remeneu per barrejar
tots els sabors i ja ho podeu servir.
En el moment de servir, empolsineu al damunt el
formatge ratllat.
RECOMANACIONS:
Aquesta recepta també queda molt bé amb Sàlvia
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada