MUSELINA DE PINYA AL ROM


MUSELINA DE PINYA AL ROM


Un contundent postra de reminiscències caribenyes.

INGREDIENTS:

  • 4 llesques de pinya natural
  • 100 gr. de sucre
  • 25 gr. de sucre morè
  • 6 cullerades de nata líquida
  • 5 rovells d’ou
  • 5 cullerades de rom daurat

 ELABORACIÓ:

Talleu la pinya a dauets petits, barregeu-los amb el sucre morè i deseu-los a la nevera.  En un bol poseu-hi el sucre, els rovells dels ous i bateu-ho fins obtenir una consistència cremosa.  Afegiu-hi el rom i poseu el bol al bany maria tot remenant fins que la barreja s’espesseixi.   Traieu-ho del foc i quan estigui fred, afegiu-hi la nata líquida.  Amb l’ajut d’una batedora, remeneu-ho fins que quedi una barreja esponjosa.  Per acabar, incorporeu-hi la pinya i deixeu-ho refredar.  Serviu-ho ben fred i empolsinat amb una mica de sucre morè.

Aquesta recepta la podeu fer també amb altres fruites com cireres, préssecs, etc.  I sempre serà millor que substituïu el licor per l’adient per a cada fruita.



Comentaris

Les més populars