MUSELINA DE PINYA AL ROM
MUSELINA DE PINYA AL ROM
Un contundent postra de reminiscències caribenyes.
INGREDIENTS:
- 4 llesques de pinya
natural
- 100 gr. de sucre
- 25 gr. de sucre morè
- 6 cullerades de nata
líquida
- 5 rovells d’ou
- 5 cullerades de rom
daurat
ELABORACIÓ:
Talleu la pinya a dauets petits, barregeu-los amb el
sucre morè i deseu-los a la nevera. En
un bol poseu-hi el sucre, els rovells dels ous i bateu-ho fins obtenir una
consistència cremosa. Afegiu-hi el rom i
poseu el bol al bany maria tot remenant fins que la barreja s’espesseixi. Traieu-ho del foc i quan estigui fred,
afegiu-hi la nata líquida. Amb l’ajut
d’una batedora, remeneu-ho fins que quedi una barreja esponjosa. Per acabar, incorporeu-hi la pinya i
deixeu-ho refredar. Serviu-ho ben fred i
empolsinat amb una mica de sucre morè.
Aquesta recepta la podeu fer també amb altres fruites com
cireres, préssecs, etc. I sempre serà
millor que substituïu el licor per l’adient per a cada fruita.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada