MACARRONS AMB SAMFAINA I BACALLÀ

 

MACARRONS AMB SAMFAINA I BACALLÀ



Aquest macarrons sempre seran benvinguts a la nostra taula, i a més poden ésser un excel·lent plat per un dia de festa.

 INGREDIENTS:

ü  350 gr. de samfaina

ü  400 gr. de macarrons

ü  300 gr. de bacallà esqueixat dessalat

ü  Una fulla de llorer

ü  All i oli (optatiu)

 

ELABORACIO:

Prepareu la samfaina com ja hem explicat en diferent receptes  del meu blog “la Cuina divertida d’en Miquel”. Un cop feta, poseu-la en una cassola amb el bacallà esqueixat. Coeu-ho tot plegat un parell de minuts i reserveu-ho.

Coeu els macarrons amb força aigua, sal i una fulla de llorer el temps indicat pel fabricant. Escorreu-los i afegiu-los a la cassola amb la samfaina i el bacallà. Remeneu-ho tot plegat i ja es pot servir.

Si voleu podeu preparar un all i oli suau amb un ou, un polsim de sal, un polsim d’all en pols i un raig d’oli de gira-sol. Poseu-lo al costat dels macarrons perquè cadascú es serveixi al seu gust.

 

RECOMANACIONS.

El bacallà sempre és millor no coure’l gaire i l’all i oli el podeu substituir per formatge ratllat, això ja és a gust de cadascú.

Procureu deixar els macarrons al dente.

 

Comentaris

Les més populars