MACARRONS AMB SAMFAINA I BACALLÀ
MACARRONS AMB SAMFAINA I BACALLÀ
Aquest macarrons sempre seran benvinguts a la nostra
taula, i a més poden ésser un excel·lent plat per un dia de festa.
INGREDIENTS:
ü 350 gr. de samfaina
ü 400 gr. de macarrons
ü 300 gr. de bacallà esqueixat dessalat
ü Una fulla de llorer
ü All i oli (optatiu)
ELABORACIO:
Prepareu la samfaina com ja hem explicat en diferent
receptes del meu blog “la Cuina
divertida d’en Miquel”. Un cop feta, poseu-la en una cassola amb el bacallà
esqueixat. Coeu-ho tot plegat un parell de minuts i reserveu-ho.
Coeu els macarrons amb força aigua, sal i una fulla de
llorer el temps indicat pel fabricant. Escorreu-los i afegiu-los a la cassola
amb la samfaina i el bacallà. Remeneu-ho tot plegat i ja es pot servir.
Si voleu podeu preparar un all i oli suau amb un ou, un
polsim de sal, un polsim d’all en pols i un raig d’oli de gira-sol. Poseu-lo al
costat dels macarrons perquè cadascú es serveixi al seu gust.
RECOMANACIONS.
El bacallà sempre és millor no coure’l gaire i l’all i
oli el podeu substituir per formatge ratllat, això ja és a gust de cadascú.
Procureu deixar els macarrons al dente.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada