CASSOLA RÀPIDA DE CIGRONS AMB BACALLÀ


CASSOLA RÀPIDA DE CIGRONS AMB BACALLÀ


La cuina ràpida, no ha d’oblidar els sabors de sempre.
La recepta d’avui és molt ràpida de fer però sens dubte ens porta els sabors més tradicionals de la quaresma. 

INGREDIENTS:

ü  400 gr. de cigrons cuits
ü  250 gr. de bacallà dessalat i esqueixat
ü  Una cullerada de panses
ü  Una copa de vi blanc sec
ü  2 cullerades de salsa romesco
ü  Julivert picat
ü  Oli d’oliva

 ELABORACIÓ:

Per començar poseu les panses a rehidratar-se amb la copa de vi, durant una mitja hora.
En una cassola amb un bon raig d’oli calent, tireu-hi els cigrons cuits i escorreguts i fregiu-los uns dos o tres minuts, afegiu-hi el vi amb les panses i deixeu reduir uns dos minuts més. Per acabar tireu-hi el bacallà, les dues cullerades de salsa romesco, un polsim de julivert picat i deixeu-lo coure tot plegat uns cinc minuts més, rectifiqueu de sal i pebre i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Per fer un acabat encara més tradicional, podeu acompanyar el plat amb un ou dur que afegireu a l’últim moment.    


Comentaris

Les més populars