CASSOLA RÀPIDA DE CIGRONS AMB BACALLÀ
CASSOLA RÀPIDA DE CIGRONS AMB BACALLÀ
La cuina ràpida, no ha d’oblidar
els sabors de sempre.
La recepta d’avui és molt ràpida
de fer però sens dubte ens porta els sabors més tradicionals de la
quaresma.
INGREDIENTS:
ü 400 gr. de cigrons cuits
ü 250 gr. de bacallà
dessalat i esqueixat
ü Una cullerada de panses
ü Una copa de vi blanc sec
ü 2 cullerades de salsa
romesco
ü Julivert picat
ü Oli d’oliva
ELABORACIÓ:
Per començar poseu les panses a
rehidratar-se amb la copa de vi, durant una mitja hora.
En una cassola amb un bon raig
d’oli calent, tireu-hi els cigrons cuits i escorreguts i fregiu-los uns dos o
tres minuts, afegiu-hi el vi amb les panses i deixeu reduir uns dos minuts més.
Per acabar tireu-hi el bacallà, les dues cullerades de salsa romesco, un polsim
de julivert picat i deixeu-lo coure tot plegat uns cinc minuts més, rectifiqueu
de sal i pebre i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Per fer un acabat encara més
tradicional, podeu acompanyar el plat amb un ou dur que afegireu a l’últim
moment.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada