FIDEUS AMB CALÇOTS

 FIDEUS AMB CALÇOTS


Moltes vegades, quan fem una calçotada, ens queden uns quants calçots cuits i salsa de calçots, i són ideals per fer altres plats.


INGREDIENTS:

  • 400 g de fideus perla
  • 200 g de costella de porc tallada
  • 12 calçots cuits
  • 3 cullerades de salsa de calçots

  • Una copa de conyac
  • 1,250 l de brou vegetal


ELABORACIÓ:

Netegeu els calçots com per a menjar-los i talleu-los a talls d’un parell de centímetres i reserveu-los. Salpebreu la costella i fregiu-la amb un bon raig d’oli, quan sigui daurada afegiu-hi els calçots, la salsa i el conyac, remeneu-ho i coeu-ho  un parell de minuts fins que deixi de fer olor d’alcohol. Incorporeu-hi els fideus i un parell de minuts després el brou. Coeu-ho a foc mitjà el temps que indiqui el fabricant dels fideus, deixeu reposar perquè absorbeixin tot el brou i ja es pot servir.


RECOMANACIONS:

Si no és temps de calçots, podeu fer aquesta recepta amb porros o ceba tendra, i fins i tot espàrrecs. Caldrà que prèviament els passeu una mica per la paella.

Podeu acompanyar el plat amb una mica de formatge ratllat.



Comentaris

Les més populars