FIDEUS AMB CALÇOTS
FIDEUS AMB CALÇOTS
INGREDIENTS:
- 400 g de fideus perla
- 200 g de costella de porc tallada
- 12 calçots cuits
- 3 cullerades de salsa de calçots
Una copa de conyac- 1,250 l de brou vegetal
ELABORACIÓ:
Netegeu els calçots com per a menjar-los i talleu-los a talls d’un parell de centímetres i reserveu-los. Salpebreu la costella i fregiu-la amb un bon raig d’oli, quan sigui daurada afegiu-hi els calçots, la salsa i el conyac, remeneu-ho i coeu-ho un parell de minuts fins que deixi de fer olor d’alcohol. Incorporeu-hi els fideus i un parell de minuts després el brou. Coeu-ho a foc mitjà el temps que indiqui el fabricant dels fideus, deixeu reposar perquè absorbeixin tot el brou i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Si no és temps de calçots, podeu fer aquesta recepta amb porros o ceba tendra, i fins i tot espàrrecs. Caldrà que prèviament els passeu una mica per la paella.
Podeu acompanyar el plat amb una mica de formatge ratllat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada