MADUIXES AMANIDES AMB VINAGRE

 

MADUIXES  AMANIDES AMB VINAGRE

 

És una recepta que vaig aprendre de ma mare. Pot semblar una mica estrany però us asseguro que es una forma de preparar les maduixes, que un cop les has tastat sempre més ho faràs així.

 

INGREDIENTS:

  •   ½ kg de maduixes o maduixots
  •   3 cullerades de sucre blanc
  •   ½ got de vinagre de vi blanc

 

ELABORACIÓ:

Netegeu les maduixes, traieu les fulles verdes i talleu-les a tallets mitjans. Poseu-les en un recipient que tingui tapa i empolsineu-les amb el sucre. Després regueu-les amb el vinagre i remeneu-ho tot perquè quedin totes les maduixes ben impregnades. Tapeu-les i guardeu-les a la nevera un mínim de dues o tres hores i ja es poden menjar.

 

RECOMANACIONS:

La quantitat de sucre i vinagre pot variar segons el gust de cadascú.

Es conserven a nevera més de 3 o 4 dies

Es poden fer servir soles o per acompanyar nata, crema o altres presentacions, fins i tot plats salats.

L’almívar natural que deixen anar es deliciós.

Comentaris

Les més populars