OUS FARCITS AMB SALMÓ I GUACAMOLE


OUS FARCITS AMB SALMÓ I GUACAMOLE


Com entrant, com aperitiu, per sopar,  a totes hores, sempre seran ben rebuts

INGREDIENTS:

  •   6 ous
  •   2 tomàquets branca madurs
  •   150 gr. de salmó fumat
  •   1 iogurt grec
  •   1 alvocat madur
  •   ½ ceba tendra
  •   El suc de mitja llimona
  •   Sal i pebre
  •   Pebre vermell dolç


ELABORACIÓ:

Coeu els ous amb força aigua fins que estiguin durs, aproximadament 15 minuts.
Un cop freds, peleu-los, talleu-los per la meitat i amb cura de no trencar-los separeu els rovells i reserveu les clares.
Peleu els tomàquets, traieu-els-hi les granes i talleu-los a dauets petits. Talleu també el salmó a dauets petits. Ajunteu en un bol els rovells aixafats, el tomàquet i el salmó tallats i el iogurt. Rectifiqueu de sal i pebre i remeneu-ho fins que estigui ben integrat.  
Amb aquest preparat farciu els ous, omplint el forat que tenen les clares i reserveu-los vigilant que no es tombin.
Peleu i traieu el pinyol de l’advocat.  Talleu l’alvocat a trossos i poseu-lo dins d’un pot per a batedora mecànica amb la ceba tendra tallada a daus i el suc de la llimona. Tritureu-ho fins tenir una crema uniforma.  Rectifiqueu-la de sal i pebre segons el vostre gust i aneu posant una cullerada d’aquesta crema damunt dels ous farcits. Empolsineu-los amb pebre vermell i ja es poden menjar.

RECOMANACIONS:

Si feu un llit d’enciam al plat on presenteu els ous, a més de donar color i frescor al plat, serveix perquè els ous no es tombin i no caigui el farcit.
El pebre vermell pot també ésser una barreja de dolç i picant segons el vostre gust.

Comentaris

Les més populars