DELÍCIES DE FIGUES I ANXOVES
DELÍCIES DE FIGUES I ANXOVES
Una
“delicatessen” que, com a aperitiu,
pinxo o tapa en una taula de festa, mai deixarà indiferents als vostres
convidats.
INGREDIENTS:
- Figues
coll de dama
- Filets
d’anxoves en oli
- Mantega
ELABORACIÓ:
Talleu
les figues en dues parts iguals. Prepareu una paella untada amb mantega i quan
sigui calenta poseu-hi les figues per la part de la polpa, fins que veiem que
està torrada. Gireu-les i coeu-les una mica per l’altra banda. Ja les podeu
servir: Poseu les figues al plat amb la part de la polpa al damunt i col·loqueu
un o uns quants filets d’anxova a sobre de cada figa.
RECOMANACIONS:
Es
pot menjar calent o fred, sempre serà deliciós.
Si
teniu cura de fer un petit tall a la part rodona de la mitja figa, sempre serà
més fàcil que no es tombi en el moment de servir.
Jo
ho he fet amb figues negres, però també es pot fer amb figues verdes.
Evidentment
com millors siguin les anxoves i les figues, millor quedarà el plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada