DELÍCIES DE FIGUES I ANXOVES


 

DELÍCIES DE FIGUES I ANXOVES

Una “delicatessen”  que, com a aperitiu, pinxo o tapa en una taula de festa, mai deixarà indiferents als vostres convidats.

 

INGREDIENTS:

  •  Figues coll de dama
  •  Filets d’anxoves en oli
  •  Mantega

 
ELABORACIÓ:

Talleu les figues en dues parts iguals. Prepareu una paella untada amb mantega i quan sigui calenta poseu-hi les figues per la part de la polpa, fins que veiem que està torrada. Gireu-les i coeu-les una mica per l’altra banda. Ja les podeu servir: Poseu les figues al plat amb la part de la polpa al damunt i col·loqueu un o uns quants filets d’anxova a sobre de cada figa.

 

RECOMANACIONS:

Es pot menjar calent o fred, sempre serà deliciós.

Si teniu cura de fer un petit tall a la part rodona de la mitja figa, sempre serà més fàcil que no es tombi en el moment de servir.

Jo ho he fet amb figues negres, però també es pot fer amb figues verdes.

Evidentment com millors siguin les anxoves i les figues, millor quedarà el plat.

Comentaris

Les més populars