ESPAGUETIS AMB CLOÏSSES I CAVIAR


ESPAGUETIS AMB CLOÏSSES I CAVIAR



Una delicada recepta de pasta amb sabors de mar.

INGREDIENTS:

ü  400 gr. d’espaguetis
ü  200 gr. de cloïsses
ü  400 cc de nata líquida
ü  1 copa gran de vi blanc
ü  1 ceba mitjana
ü  2 cullerades de caviar
ü  Sal, pebre blanc mòlt i julivert picat

ELABORACIÓ:

Bulliu els espaguetis amb força aigua i sal fins que estiguin “al dente”.  Escorreu-los i reserveu-los.   Poseu les cloïsses en un recipient cobertes amb aigua amb gel i sal durant un mínim de mitja hora per tal  que quedin netes de sorra.  Després renteu-les amb aigua i reserveu-les.
Per a fer la salsa, fregiu en una cassola amb un raig d’oli, la ceba tallada al més petit possible, tapada i a foc lent, fins que estigui transparent.  Incorporeu-hi llavors el vi blanc, deixeu-ho reduir durant un minut i seguidament hi afegiu la nata líquida.  Coeu-ho tot plegat durant un parell de minuts i afegiu-hi les cloïsses i el caviar.  Quan les cloïsses estiguin obertes, rectifiqueu de sal i pebre i afegiu-hi els espaguetis.  Escalfeu-ho tot plegat, empolsineu-ho amb julivert picat petit i ja es pot servir.

El tipus de caviar el podeu ajustar al vostre pressupost, i també queda molt bo amb caviar de truita o de salmó que a més d’un sabor deliciós dóna a la salsa un color taronja molt bonic.


Comentaris

Les més populars