ESPAGUETIS AMB CLOÏSSES I CAVIAR
ESPAGUETIS AMB CLOÏSSES I CAVIAR
Una
delicada recepta de pasta amb sabors de mar.
INGREDIENTS:
ü 400
gr. d’espaguetis
ü 200
gr. de cloïsses
ü 400
cc de nata líquida
ü 1
copa gran de vi blanc
ü 1
ceba mitjana
ü 2
cullerades de caviar
ü Sal,
pebre blanc mòlt i julivert picat
ELABORACIÓ:
Bulliu
els espaguetis amb força aigua i sal fins que estiguin “al dente”. Escorreu-los i reserveu-los. Poseu les cloïsses en un recipient cobertes
amb aigua amb gel i sal durant un mínim de mitja hora per tal que quedin netes de sorra. Després renteu-les amb aigua i reserveu-les.
Per a
fer la salsa, fregiu en una cassola amb un raig d’oli, la ceba tallada al més
petit possible, tapada i a foc lent, fins que estigui transparent. Incorporeu-hi llavors el vi blanc, deixeu-ho
reduir durant un minut i seguidament hi afegiu la nata líquida. Coeu-ho tot plegat durant un parell de minuts
i afegiu-hi les cloïsses i el caviar.
Quan les cloïsses estiguin obertes, rectifiqueu de sal i pebre i
afegiu-hi els espaguetis. Escalfeu-ho tot
plegat, empolsineu-ho amb julivert picat petit i ja es pot servir.
El
tipus de caviar el podeu ajustar al vostre pressupost, i també queda molt bo
amb caviar de truita o de salmó que a més d’un sabor deliciós dóna a la salsa
un color taronja molt bonic.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada