PASTÍS DE CIRERES
PASTÍS DE CIRERES
Aprofitarem
al màxim aquest temps de cireres, val la pena.
INGREDIENTS:
ü 4
ous
ü 1
placa de massa brisa o de pasta de full
ü ½
kg de cireres
ü 125
gr. de mantega
ü 120
gr. de sucre
ü 50
gr. de farina
ELABORACIÓ:
Prepareu
un motlle rodó amb mantega i farina, estireu al damunt la massa brisa i
poseu-ho a la nevera.
En un
bol foneu la mantega al microones o al bany maria, un cop estigui líquida
afegiu-hi el sucre tot remenant, els ous (prèviament batuts), i per acabar, la farina, remeneu-ho
tot plegat fins obtenir una crema uniforma i reserveu-ho.
Renteu
i traieu el pinyol de les cireres.
Escampeu
les cireres per damunt de la massa brisa que teníeu al motlle, vigilant que
quedin repartides per un igual. Aboqueu
al damunt la crema que teníeu reservada, coeu-ho tot al forn a 180º durant uns
30 minuts aproximadament i deixeu refredar una mica abans de desemmotllar.
RECOMANACIONS:
Es pot
menjar calent o fred. Si el mengeu fred
el podeu acabar amb una mica de sucre llustre o pintar-ho amb gelatina.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada