PASTÍS DE CIRERES


PASTÍS DE CIRERES



Aprofitarem al màxim aquest temps de cireres, val la pena.

INGREDIENTS:

ü  4 ous
ü  1 placa de massa brisa o de pasta de full
ü  ½ kg de cireres
ü  125 gr. de mantega
ü  120 gr. de sucre
ü  50 gr. de farina

ELABORACIÓ:

Prepareu un motlle rodó amb mantega i farina, estireu al damunt la massa brisa i poseu-ho a la nevera.
En un bol foneu la mantega al microones o al bany maria, un cop estigui líquida afegiu-hi el sucre tot remenant, els ous (prèviament  batuts), i per acabar, la farina, remeneu-ho tot plegat fins obtenir una crema uniforma i reserveu-ho.
Renteu i traieu el pinyol de les cireres.
Escampeu les cireres per damunt de la massa brisa que teníeu al motlle, vigilant que quedin repartides per un igual.  Aboqueu al damunt la crema que teníeu reservada, coeu-ho tot al forn a 180º durant uns 30 minuts aproximadament i deixeu refredar una mica abans de desemmotllar.

 RECOMANACIONS:

Es pot menjar calent o fred.  Si el mengeu fred el podeu acabar amb una mica de sucre llustre o pintar-ho amb gelatina.

Comentaris

Les més populars