POP AMB FIDEUS

 

POP AMB FIDEUS

Una forma més pels amants del pop, una recepta on farem servir el “preparat d’espècies”, per facilitar la feina i tornar a tenir un resultat espectacular.

 

INGREDIENTS:

  •   Un pop cuit
  •   400 g de fideus del núm. 4
  •   1,250 l de fumet amb caldo de la cocció del pop
  •   Dues cullerades de “preparat d’espècies”

Preparat d’espècies:

  •   1 cullerada de safrà en pols
  •   1 cullerada d’all en pols
  •   1 cullerada de ceba en pols
  •   1 cullerada de pebre vermell en pols
  •   ½ cullerada de cúrcuma en pols
  •   ½ cullerada de pebre blanc en pols

  •   
    4 claus d’espècie.

 

ELABORACIÓ:

Fregiu amb un raig d’oli els fideus i quan veieu que agafen color daurat reserveu-los. A la mateixa paella fregiu el pop que ja està cuit, sols per donar una mica més de potència al seu sabor. Afegiu el preparat d’espècies, remeneu-ho un minut i afegiu els fideus i després de remenar-ho tot plegat afegiu-hi el fumet, que ja tindreu bullint, i coeu-ho a foc mitjà el temps que indiqui el fabricant dels fideus, que acostuma a ser uns 12/14 minuts. Retireu la cassola del foc, deixeu reposar uns 5 minuts i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

També podeu fer la versió fideuada, amb fideus cabell d’àngel i una mica menys de brou i si podeu, els darrers 5 minuts dins d’un forn.

Comentaris

Les més populars