POP AMB FIDEUS
POP AMB FIDEUS
Una forma més pels amants del pop, una recepta on farem servir el “preparat d’espècies”, per facilitar la feina i tornar a tenir un resultat espectacular.INGREDIENTS:
- Un
pop cuit
- 400
g de fideus del núm. 4
- 1,250
l de fumet amb caldo de la cocció del pop
- Dues cullerades de “preparat d’espècies”
Preparat d’espècies:
- 1
cullerada de safrà en pols
- 1
cullerada d’all en pols
- 1
cullerada de ceba en pols
- 1
cullerada de pebre vermell en pols
- ½
cullerada de cúrcuma en pols
- ½
cullerada de pebre blanc en pols
4 claus d’espècie.
ELABORACIÓ:
Fregiu amb un raig
d’oli els fideus i quan veieu que agafen color daurat reserveu-los. A la
mateixa paella fregiu el pop que ja està cuit, sols per donar una mica més de
potència al seu sabor. Afegiu el preparat d’espècies, remeneu-ho un minut i
afegiu els fideus i després de remenar-ho tot plegat afegiu-hi el fumet, que ja
tindreu bullint, i coeu-ho a foc mitjà el temps que indiqui el fabricant dels
fideus, que acostuma a ser uns 12/14 minuts. Retireu la cassola del foc, deixeu
reposar uns 5 minuts i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
També podeu fer la
versió fideuada, amb fideus cabell d’àngel i una mica menys de brou i si podeu,
els darrers 5 minuts dins d’un forn.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada