CARXOFES A LA ROMANA
CARXOFES A LA ROMANA
INGREDIENTS:
- 4 carxofes
- Farina
- 1 ou
- 1 got de cervesa
- Oli
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Prepareu la crema per fer l’arrebossat posant en un bol
l’ou deixatat, la cervesa i la farina. Remeneu-ho fins a tenir una crema sense
grumolls i d’una textura semblant a unes natilles. Ajusteu-la de sal i pebre i
reserveu-la. Netegeu les carxofes traient les fulles exteriors més dures,
tallant les puntes i repelant una mica els troncs. Coeu-les en un pot amb aigua
bullent amb sal uns 6 o 7 minuts. Traieu-les de l'aigua, deixeu-les refredar i
talleu-les llesques d’un dit de gruix. Prepareu una fregidora o una paella amb
força oli calent, passeu les llesques de carxofa per una mica de farina i
després submergiu-les amb la crema que teniu reservada i una a una aneu-les
fregint fins que agafin color daurat. Quan creieu que són cuites poseu-les
damunt de paper de cuina per treure l’excés d’oli i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
Les podeu menjar fredes o calentes com acompanyament o
soles i sempre són delicioses.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada