HAMBURGUESA DE RISOTO (Risoto fregit)


HAMBURGUESA DE RISOTO  (Risoto fregit)


INGREDIENTS:

ü  300 gr. de arròs tipus bomba o “carnaroli” 
ü  1 ceba mitjana
ü  1/2 copa de conyac
ü  10 xampinyons
ü  brou vegetal
ü  Mantega
ü  Formatge parmesà rallat
ü  Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Fregeix els xampinyons tallats petits amb una mica d’oli i reserva’ls, a la mateixa paella, fregeix la ceba, també tallada petita, un cop estigui transparent torna a incorporar els xampinyons i l’arròs, marca-ho tot una mica i afegeix el conyac, deixa que redueixi i ves afegint-hi el brou que mantindràs calent, ves remenant i afegint el brou que calgui fins que estigui l’arròs cuit  (aproximadament uns 15 o 20 minuts), treu la paella del foc incorpora un parell de nou de mantega i formatge parmesà ratllat i remena-ho fins que el formatge estigui desfet.
Escampa el  risoto  al damunt d’una safata folrada amb paper film fent una planxa d’un centímetre de gruix aproximadament i posa’l al congelador fins que estigui dur.
Amb l’ajut d’un motlle metàl·lic talleu cercles i fregiu-los en una paella antiadherent amb una goteta d’oli  fins que estiguin daurats per les dues bandes. Ho podeu servir acompanyat amb una mica de sofregit de tomàquet i una mica d’enciam com si fos una hamburguesa.

Evidentment podeu fer aquest acabat de fregit amb qualsevol risoto que sigui del vostre gust.

Comentaris

Les més populars