POLLASTRE AL CAVA
POLLASTRE AL CAVA
INGREDIENTS: per 4 persones
ü 4 quarters de pollastre
ü 250 gr. de xampinyons o bolets variats de temporada
ü 250 gr. de mantega
ü 250 gr. de crema de llet
ü ½ ampolla de cava sec
ü ½ tòfona
ü farina
ü unes fulles de llorer
ü sal i pebre
Un cop net i
tallat el pollastre, es salpebre s’enfarina i es fregeix en una paella amb la
meitat de la mantega. Amb foc viu.
Un cop estigui ros, el posem dins d’una cassola amb
la resta de la mantega els xampinyons, el cava, el llorer y una mica més de sal
i pebre, es tapa la cassola i es manté a foc suau fins que estigui cuit.
Un cop està cuit el pollastre, retirem de la cassola el pollastre i el
xampinyons, i el conservem calent.
A la salsa que ens queda a la cassola l’hi afegim la
tòfona picada molt petita i la crema de llet, rectifiquem de sal i pebre, i el
deixem coure uns minuts remenant suaument fins que quedi una salsa lleugerament
espessa.
Un cop està
feta la tirem per damunt del pollastre i els xampinyons i ja es pot menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada