PASTISSET DE XOCOLATA
PASTISSET DE XOCOLATA
Una llaminadura, ideal per als amants de la
xocolata i per menjar a qualsevol moment
INGREDIENTS:
- 240 gr. de cobertura de xocolata
- 40 gr. de sucre
- 120 gr. de mantega
- 8 clares d’ou
- 2 rovells d’ou
ELABORACIÓ:
Desfeu la xocolata al bany maria o amb el
microones, un cop estigui desfeta afegiu-hi la mantega i barregeu-la.
En un bol
apart, munteu les clares amb el sucre fins que pràcticament estiguin a punt de
neu, ajunteu els rovells batuts i després, incorporeu-hi la barreja de clares i
els rovells a la xocolata, remenant amb cura de que es desmunti el menys
possible.
Aboqueu la barreja
en motlles petits individuals i
coeu-ho durant uns 12 minuts a 200º.
RECOMANACIONS:
També ho podeu fer en un sol
motlle gran
Serviu aquest pastís o pastissets tebis. Són ideals
tant de postres com per berenar o esmorzar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada