PASTISSET DE XOCOLATA


PASTISSET DE XOCOLATA


Una llaminadura, ideal per als amants de la xocolata i per menjar a qualsevol moment

INGREDIENTS:

  •   240 gr. de cobertura de xocolata
  •   40 gr. de sucre
  •   120 gr. de mantega
  •   8 clares d’ou
  •   2 rovells d’ou

 ELABORACIÓ:

Desfeu la xocolata al bany maria o amb el microones, un cop estigui desfeta afegiu-hi la mantega i barregeu-la.
 En un bol apart, munteu les clares amb el sucre fins que pràcticament estiguin a punt de neu, ajunteu els rovells batuts i després, incorporeu-hi la barreja de clares i els rovells a la xocolata, remenant amb cura de que es desmunti el menys possible.
Aboqueu la barreja  en motlles petits individuals  i coeu-ho  durant uns 12 minuts a 200º.

 RECOMANACIONS:

També ho podeu fer en un  sol  motlle  gran
Serviu aquest pastís o pastissets tebis. Són ideals tant de postres com per berenar o esmorzar.


Comentaris

Les més populars