FLORS D’ESPAGUETIS A LA CARBONARA
FLORS D’ESPAGUETIS A LA CARBONARA
Una bonica presentació per un plat que tots
coneixem.
INGREDIENTS :
- 250 gr. d’espaguetis
- 100 gr. de bacon
- 75 gr. de formatge parmesà ratllat
- 250 cc de nata líquida
- 2 ous
- Julivert picat
- Pebre negre en pols
- Mantega
- Sal
ELABORACIÓ:
Comenceu per fer els espaguetis a la carbonara.
Coeu els espaguetis amb aigua abundant i sal, fins
que estiguin “al dente”.
Mentre els espaguetis s’estan coent, desfeu la
mantega en una paella i fregiu el bacon. Incorporeu-hi la meitat de la nata i deixeu reduir una mica.
A banda, deixateu els ous i barregeu-los amb la
resta de nata i 50 gr. de formatge.
Un cop els espaguetis estiguin cuits, escorreu-los,
poseu-los en una cassola i afegiu el bacon, els ous i el formatge amb la nata,
tot remenant enèrgicament perquè la salsa quedi ben repartida per tots els
espaguetis. Empolsineu-ho amb abundant pebre i rectifiqueu de sal.
Un cop tingueu els espaguetis fets, prepareu una
safata que pugui anar al forn, cobriu-la amb paper de forn i amb l’ajut d’una
forquilla i tot recargolant els espaguetis, aneu agafant porcions, com si
fossin per menjar, i col·loqueu-les damunt de la safata sense que es toquin
entre elles.
Un cop fetes totes les flors, empolsineu-les amb
formatge i julivert i coeu-les durant un s 10 minuts amb un forn a 200º. I ja
es poden servir
Aquesta original presentació d’espaguetis, es pot fer servir com aperitiu,
com a plat i fins i tot com acompanyament d’algun plat de carn .
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada