FLORS D’ESPAGUETIS A LA CARBONARA




FLORS D’ESPAGUETIS A LA CARBONARA

Una bonica presentació per un plat que tots coneixem.

INGREDIENTS :

  •         250 gr. d’espaguetis
  •         100 gr. de bacon
  •         75 gr. de formatge parmesà ratllat
  •         250 cc de nata líquida
  •         2 ous
  •         Julivert picat
  •         Pebre negre en pols
  •         Mantega
  •         Sal

ELABORACIÓ:

Comenceu per fer els espaguetis a la carbonara.
Coeu els espaguetis amb aigua abundant i sal, fins que estiguin “al dente”.
Mentre els espaguetis s’estan coent, desfeu la mantega en una paella i fregiu el bacon. Incorporeu-hi la meitat de la nata  i deixeu reduir una mica.
A banda, deixateu els ous i barregeu-los amb la resta de nata i 50 gr. de formatge.
Un cop els espaguetis estiguin cuits, escorreu-los, poseu-los en una cassola i afegiu el bacon, els ous i el formatge amb la nata, tot remenant enèrgicament perquè la salsa quedi ben repartida per tots els espaguetis. Empolsineu-ho amb abundant pebre i rectifiqueu de sal.
Un cop tingueu els espaguetis fets, prepareu una safata que pugui anar al forn, cobriu-la amb paper de forn i amb l’ajut d’una forquilla i tot recargolant els espaguetis, aneu agafant porcions, com si fossin per menjar, i col·loqueu-les damunt de la safata sense que es toquin entre elles.
Un cop fetes totes les flors, empolsineu-les amb formatge i julivert i coeu-les durant un s 10 minuts amb un forn a 200º. I ja es poden servir

Aquesta original presentació  d’espaguetis, es pot fer servir com aperitiu, com a plat i fins i tot com acompanyament d’algun plat de carn .

Comentaris

Les més populars