TATIN DE MONIATO
TATIN DE MONIATO
Un proposta
per a treure més rendiment als moniatos.
INGREDIENTS:
- 1 kg. de moniatos
- 1 placa de pasta de full
- Sucre, canyella i mel
ELABORACIÓ:
Per començar caldrà coure els moniatos: poseu-los en una safata al forn
a 200º fins que estiguin tous i comencin a deixar el suquet típic
caramel·litzat. El temps varia entre 1
hora i mitja o dues hores, segons la mida del moniato. Un cop cuits, deixeu-los refredar. Peleu-los i aixafeu una mica la polpa.
Per a fer les tatins, folreu la base del motllo amb paper de forn,
empolsineu-lo al damunt amb sucre i ompliu-lo amb la polpa del moniato fins
aconseguir un gruix d’uns 3 centímetres.
Poseu-hi al damunt la pasta de full prèviament tallada a la mida del
motllo, i coeu-ho al forn tot plegat uns 20-25 minuts a 180º. Quan el pugueu manipular, desemmotlleu-lo i
gireu-lo de forma que quedi la placa de full a la base. Serviu-lo calent i en el moment de servir-lo,
tireu al damunt un raig de mel i empolsineu-lo amb canyella en pols.
RECOMANACIONS:
Punxeu prèviament la placa de full perquè no s’infli tant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada