TATIN DE MONIATO


TATIN DE MONIATO


Un proposta per a treure més rendiment als moniatos.

INGREDIENTS:

  •   1 kg. de moniatos
  •   1 placa de pasta de full
  •   Sucre, canyella i mel


ELABORACIÓ:

Per començar caldrà coure els moniatos: poseu-los en una safata al forn a 200º fins que estiguin tous i comencin a deixar el suquet típic caramel·litzat.  El temps varia entre 1 hora i mitja o dues hores, segons la mida del moniato.  Un cop cuits, deixeu-los refredar.  Peleu-los i aixafeu una mica la polpa.
Per a fer les tatins, folreu la base del motllo amb paper de forn, empolsineu-lo al damunt amb sucre i ompliu-lo amb la polpa del moniato fins aconseguir un gruix d’uns 3 centímetres.  Poseu-hi al damunt la pasta de full prèviament tallada a la mida del motllo, i coeu-ho al forn tot plegat uns 20-25 minuts a 180º.  Quan el pugueu manipular, desemmotlleu-lo i gireu-lo de forma que quedi la placa de full a la base.  Serviu-lo calent i en el moment de servir-lo, tireu al damunt un raig de mel i empolsineu-lo amb canyella en pols.

RECOMANACIONS:

Punxeu prèviament la placa de full perquè no s’infli tant.

Comentaris

Les més populars