GALTES DE PORC AMB ESPAGUETIS DE CARBASSÓ
GALTES DE PORC AMB ESPAGUETIS DE CARBASSÓ
Una
recepta molt fàcil i deliciosa, que val la pena tastar.
INGREDIENTS:
- 4
galtes de porc desossades
- Un
carbassó mitjà
- 3
o 4 grans d’all
- 1
got de vi blanc
- Oli
d’oliva
Sal, pebre negre i pebre vermell
ELABORACIÓ:
Salpebreu
les galtes i fregiu-les en una cassola amb un bon raig d’oli. Quan estiguin
daurades afegiu-hi els alls laminats i el got de vi, i empolsineu-ho amb pebre
vermell. Deixeu que es cogui fins que el vi ha reduït a la meitat, afegiu-hi el
carabassó tallat com espaguetis, ajusteu-ho de sal i deixeu que cogui uns 10
minuts més. I ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Per
tallar els espaguetis de carbassó, podeu trobar al mercat alguna màquina molt
simple que us ajudarà amb aquest tall, si no la teniu, podeu tallar-ho a
rodelles el més primes possible.
Si
les galtes són molt gruixudes, feu uns talls perquè sigui més fàcil la cocció.
La
mateixa recepta la podeu fer amb pollastre o conill.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada