GALTES DE PORC AMB ESPAGUETIS DE CARBASSÓ

 

GALTES DE PORC AMB ESPAGUETIS DE CARBASSÓ

 

Una recepta molt fàcil i deliciosa, que val la pena tastar.

INGREDIENTS:

  •   4 galtes de porc desossades
  •   Un carbassó mitjà
  •   3 o 4 grans d’all
  •   1 got de vi blanc
  •   Oli d’oliva

  •   
    Sal, pebre negre i pebre vermell

ELABORACIÓ:

Salpebreu les galtes i fregiu-les en una cassola amb un bon raig d’oli. Quan estiguin daurades afegiu-hi els alls laminats i el got de vi, i empolsineu-ho amb pebre vermell. Deixeu que es cogui fins que el vi ha reduït a la meitat, afegiu-hi el carabassó tallat com espaguetis, ajusteu-ho de sal i deixeu que cogui uns 10 minuts més. I ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Per tallar els espaguetis de carbassó, podeu trobar al mercat alguna màquina molt simple que us ajudarà amb aquest tall, si no la teniu, podeu tallar-ho a rodelles el més primes possible.

Si les galtes són molt gruixudes, feu uns talls perquè sigui més fàcil la cocció.

La mateixa recepta la podeu fer amb pollastre o conill.

  

 

Comentaris

Les més populars