COLIFLOR AL FORN


COLIFLOR AL FORN


Una forma poc habitual de coure la coliflor i que val la pena conèixer.

INGREDIENTS:

  •   1 Coliflor
  •   Un manat de julivert fresc
  •   4 grans d’all
  •   Un got d’oli d’oliva
  •   Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Ompliu un pot per a batedora mecànica amb l’oli d’oliva, els alls, el julivert i un polsim de sal, tritureu-ho tot fins que sigui una salsa verda fina i reserveu-la.
Prepareu una plata que pugui anar al forn.  Cobriu-la amb paper de forn.
Talleu la coliflor a llesques d’un cm. de gruix aproximadament i aneu col·locant-la escampada, damunt de la safata que teniu preparada.
Salpebreu una mica la coliflor i coeu-la a 180º durant uns 15/20 minuts, fins que veieu que les puntes agafen un color torradet.
Traieu la safata del forn i amb un pinzell, pinteu la coliflor amb la salsa d’all i julivert que teníeu reservada, i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Es fàcil que al tallar la coliflor es facin moltes engrunes o floretes soltes, també les podeu escampar damunt d’una altra safata i coure-les igual o guardar-les per a fer una salsa o un acompanyament.



Comentaris

Les més populars