COLIFLOR AL FORN
COLIFLOR AL FORN
Una
forma poc habitual de coure la coliflor i que val la pena conèixer.
INGREDIENTS:
- 1
Coliflor
- Un
manat de julivert fresc
- 4
grans d’all
- Un
got d’oli d’oliva
- Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Ompliu
un pot per a batedora mecànica amb l’oli d’oliva, els alls, el julivert i un
polsim de sal, tritureu-ho tot fins que sigui una salsa verda fina i
reserveu-la.
Prepareu
una plata que pugui anar al forn. Cobriu-la
amb paper de forn.
Talleu
la coliflor a llesques d’un cm. de gruix aproximadament i aneu col·locant-la
escampada, damunt de la safata que teniu preparada.
Salpebreu
una mica la coliflor i coeu-la a 180º durant uns 15/20 minuts, fins que veieu
que les puntes agafen un color torradet.
Traieu
la safata del forn i amb un pinzell, pinteu la coliflor amb la salsa d’all i
julivert que teníeu reservada, i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Es
fàcil que al tallar la coliflor es facin moltes engrunes o floretes soltes,
també les podeu escampar damunt d’una altra safata i coure-les igual o guardar-les
per a fer una salsa o un acompanyament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada