MACARRONS AMB SALSA DE FREDOLICS
MACARRONS AMB SALSA DE FREDOLICS
Les diferents formes de conserves ens possibiliten
el plaer de poder degustar, en plena
primavera, sabors típics de la tardor, com hem fet avui amb aquests fredolics
congelats.
INGREDIENTS:
- 250 gr. de macarrons
- 250 gr. de fredolics congelats
- 1 ceba tendra petita
- 50 gr. de pernil tallat petit
- 250 cc. de crema de llet
- 1 cullerada de fons de carn
- 1 nou de mantega
- All i julivert
- Sal
ELABORACIÓ:
Bulliu els macarrons amb aigua abundant i sal fins
que estiguin al “dente”. Coleu-los,
renteu-los amb aigua i reserveu-los ben escorreguts.
Per fer la salsa poseu la mantega en una cassola i
fregiu la ceba a foc lent, tapada i tallada molt petita. Quan estigui
transparent afegiu-hi els bolets i deixeu que es coguin fins que hagin evaporat
pràcticament tota la seva aigua. Incorporeu-hi l’all, el julivert i el pernil,
tot tallat petit, remeneu i coeu-ho tot plegat un minut. Afegiu-hi la crema de llet i el fons de carn i
continueu coent-ho fins que la crema de llet redueixi i la salsa tingui una
textura cremosa.
Rectifiqueu de sal i pebre i aboqueu a la cassola
el macarrons escorreguts. Quan estigui
tot ben barrejat i calent ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Serviu-ho acompanyat amb formatge parmesà ratllat.
Si és temporada i teniu fredolics frescos, cuineu-los
igual i el resultat encara serà millor.
Podeu fer servir aquesta tècnica amb altres bolets
que siguin del vostre grat
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada