MACARRONS AMB SALSA DE FREDOLICS


MACARRONS AMB SALSA DE FREDOLICS



Les diferents formes de conserves ens possibiliten el plaer de  poder degustar, en plena primavera, sabors típics de la tardor, com hem fet avui amb aquests fredolics congelats.

INGREDIENTS:

  •             250 gr. de macarrons
  •             250 gr. de fredolics congelats
  •             1 ceba tendra petita
  •             50 gr. de pernil tallat petit
  •             250 cc. de crema de llet
  •             1 cullerada de fons de carn
  •             1 nou de mantega
  •             All i julivert
  •             Sal

ELABORACIÓ:

Bulliu els macarrons amb aigua abundant i sal fins que estiguin al “dente”.  Coleu-los, renteu-los amb aigua i reserveu-los ben escorreguts.
Per fer la salsa poseu la mantega en una cassola i fregiu la ceba a foc lent, tapada i tallada molt petita. Quan estigui transparent afegiu-hi els bolets i deixeu que es coguin fins que hagin evaporat pràcticament tota la seva aigua. Incorporeu-hi l’all, el julivert i el pernil, tot tallat petit, remeneu i coeu-ho tot plegat un minut.  Afegiu-hi la crema de llet i el fons de carn i continueu coent-ho fins que la crema de llet redueixi i la salsa tingui una textura cremosa.
Rectifiqueu de sal i pebre i aboqueu a la cassola el macarrons escorreguts.  Quan estigui tot ben barrejat i calent ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Serviu-ho acompanyat amb formatge parmesà ratllat.
Si és temporada i teniu fredolics frescos, cuineu-los igual i el resultat encara serà millor.
Podeu fer servir aquesta tècnica amb altres bolets que siguin del vostre grat

Comentaris

Les més populars