COCS DE PINYA
COCS DE PINYA
Una llaminadura,
de fàcil, elaboració i èxit segur
INGREDIENTS:
- 1 llauna de pinya
- 200 gr. de sucre
- 150 gr.de coco ratllat
- 3 clares d’ou
- 1 culleradeta de cafè d’extracte de vainilla
ELABORACIÓ:
Tritureu, amb
una batedora mecànica, la pinya amb el seu suc.
Afegiu-hi el
sucre i coeu-la en una paella, sense parar de remenar, fins que evapori el
líquid i la polpa comenci a enganxar-se a la paella i vagi agafant un color
daurat.
Retireu-la del
foc i poseu-la en un bol amb el coco, les clares d’ou i la vainilla, i
remeneu-ho fins que estigui tot ben
integrat.
Formeu boles o
panellets i coeu-ho a 190º/200º durant uns 15 minuts
RECOMANACIONS:
Per a
decorar-los podeu posar al damunt de cada bola una mica de coco ratllat amb
clara d’ou. I fins i tot banyar-les amb xocolata.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada