COCS DE PINYA


COCS DE PINYA



Una llaminadura, de fàcil, elaboració i èxit segur

 INGREDIENTS:

  •   1 llauna de pinya
  •   200 gr. de sucre
  •   150 gr.de coco ratllat
  •   3 clares d’ou
  •   1 culleradeta de cafè d’extracte de vainilla


ELABORACIÓ:

Tritureu, amb una batedora mecànica, la pinya amb el seu suc.
Afegiu-hi el sucre i coeu-la en una paella, sense parar de remenar, fins que evapori el líquid i la polpa comenci a enganxar-se a la paella i vagi agafant un color daurat.
Retireu-la del foc i poseu-la en un bol amb el coco, les clares d’ou i la vainilla, i remeneu-ho fins que estigui tot  ben integrat.
Formeu boles o panellets i coeu-ho a 190º/200º durant uns 15 minuts

RECOMANACIONS:

Per a decorar-los podeu posar al damunt de cada bola una mica de coco ratllat amb clara d’ou. I fins i tot banyar-les amb xocolata.

Comentaris

Les més populars