RAVIOLIS AMB SALSA DE GORGONZOLA I ESPINACS


RAVIOLIS AMB SALSA DE GORGONZOLA I ESPINACS




Dos productes de cuina internacional, el formatge italià gorgonzola i la crème fraîche francesa, per a donar un toc diferent als nostres plats.

INGREDIENTS:

ü  400 gr. de raviolis frescos
ü  3 escalunyes
ü  200 gr. de formatge gorgonzola
ü  200 gr. de crème fraîche
ü  1 copa de rom negre
ü  300 gr. d’espinacs
ü  3 grans d’all

ELABORACIÓ:

Bulliu durant 2 minuts els espinacs, escorreu-los i fregiu-los amb els grans d’all durant un parell de minuts més.  Traieu els alls i reserveu els espinacs.  En una paella amb un raig d’oli fregiu-hi les escalunyes tallades petites.  Un cop estiguin blanques, hi afegiu el rom i deixeu-ho coure durant un minuts més.  Afegiu-hi la crème fraîche i el formatge gorgonzola esmicolat i continueu coent i remenant fins obtenir una crema homogènia.  Afegiu-hi després els espinacs i lligueu-los amb la salsa.  En una olla apart amb aigua bullint, coeu els raviolis.  Un cop estiguin cuits, escorreu-los bé i incorporeu-los a la salsa.  Remeneu bé amb cura de no trencar-los i ja es pot menjar.

Si no trobeu crème fraîche al mercat, la podeu substituir per una barreja de iogurt i crema de llet a parts iguals.
Els raviolis es poden substituir per qualsevol pasta del vostre gust.

Comentaris

Les més populars