RAVIOLIS AMB SALSA DE GORGONZOLA I ESPINACS
RAVIOLIS AMB SALSA DE GORGONZOLA I ESPINACS
Dos
productes de cuina internacional, el formatge italià gorgonzola i la crème fraîche francesa, per a donar un
toc diferent als nostres plats.
INGREDIENTS:
ü 400
gr. de raviolis frescos
ü 3
escalunyes
ü 200
gr. de formatge gorgonzola
ü 200
gr. de crème fraîche
ü 1
copa de rom negre
ü 300
gr. d’espinacs
ü 3
grans d’all
ELABORACIÓ:
Bulliu
durant 2 minuts els espinacs, escorreu-los i fregiu-los amb els grans d’all
durant un parell de minuts més. Traieu
els alls i reserveu els espinacs. En una
paella amb un raig d’oli fregiu-hi les escalunyes tallades petites. Un cop estiguin blanques, hi afegiu el rom i
deixeu-ho coure durant un minuts més.
Afegiu-hi la crème fraîche
i el formatge gorgonzola esmicolat i continueu coent i remenant fins obtenir
una crema homogènia. Afegiu-hi després
els espinacs i lligueu-los amb la salsa.
En una olla apart amb aigua bullint, coeu els raviolis. Un cop estiguin cuits, escorreu-los bé i
incorporeu-los a la salsa. Remeneu bé
amb cura de no trencar-los i ja es pot menjar.
Si no
trobeu crème fraîche
al mercat, la podeu substituir per una barreja de iogurt i crema de llet a
parts iguals.
Els
raviolis es poden substituir per qualsevol pasta del vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada