PASTÍS DE POMA (lliure de Gluten)


PASTÍS DE POMA (lliure de Gluten)


Tenir problemes amb el gluten no impedeix menjar delícies com aquesta.

INGREDIENTS:

  •   5 pomes Golden
  •   2 iogurts grecs
  •   125 ml.de llet
  •   4 ous
  •   3 cullerades de sucre blanc
  •   120 gr. de farina de blat de moro
  •   Mantega
  •   80 gr. d’ametlla laminada
  •   Sal
  •   25 gr.de coco ratllat

ELABORACIÓ:

En una paella amb una nou de mantega, fregiu l’ametlla amb un polsim de sal, fins que estigui cruixent, i reserveu-la.
Peleu i traieu el cor a 4 pomes. Talleu-les a daus i poseu-les en un pot per a batedora mecànica amb el iogurt i la llet. Tritureu-ho fins tenir una crema fina i homogènia.
En un altre bol, bateu els ous amb el sucre i després aneu-los incorporant poc a poc i remenant, a la barreja anterior de pomes, llet i iogurt. Quan estigui tot ben emulsionat, afegiu-hi la farina de blat de moro tamisada, remeneu fins que sigui una crema uniforma i reserveu-la.
Prepareu un motlle: unteu-lo amb mantega, i aboqueu-hi la crema que teniu reservada.
Escampeu per damunt l’ametlla fregida
Peleu i traieu el cor a la poma que falta, talleu-la a triangles i escampeu-la per damunt del pastís.
Coeu-ho a 180º durant uns 45 minuts aproximadament i al treure-ho del forn, empolsineu-ho amb el coco ratllat.
Deixeu-ho refredar una mica i ja podeu desemmotllar-ho.

RECOMANACIONS:

També el podeu empolsinar amb sucre llusre i fins i tot pintar-ho amb gelatina.
Es pot menjar fred o tebi.
Bon Profit


     


Comentaris

Les més populars