PASTÍS DE POMA (lliure de Gluten)
PASTÍS DE POMA (lliure de Gluten)
Tenir
problemes amb el gluten no impedeix menjar delícies com aquesta.
INGREDIENTS:
- 5
pomes Golden
- 2
iogurts grecs
- 125
ml.de llet
- 4
ous
- 3
cullerades de sucre blanc
- 120
gr. de farina de blat de moro
- Mantega
- 80
gr. d’ametlla laminada
- Sal
- 25
gr.de coco ratllat
ELABORACIÓ:
En
una paella amb una nou de mantega, fregiu l’ametlla amb un polsim de sal, fins
que estigui cruixent, i reserveu-la.
Peleu
i traieu el cor a 4 pomes. Talleu-les a daus i poseu-les en un pot per a batedora
mecànica amb el iogurt i la llet. Tritureu-ho fins tenir una crema fina i
homogènia.
En
un altre bol, bateu els ous amb el sucre i després aneu-los incorporant poc a
poc i remenant, a la barreja anterior de pomes, llet i iogurt. Quan estigui tot
ben emulsionat, afegiu-hi la farina de blat de moro tamisada, remeneu fins que
sigui una crema uniforma i reserveu-la.
Prepareu
un motlle: unteu-lo amb mantega, i aboqueu-hi la crema que teniu reservada.
Escampeu
per damunt l’ametlla fregida
Peleu
i traieu el cor a la poma que falta, talleu-la a triangles i escampeu-la per
damunt del pastís.
Coeu-ho
a 180º durant uns 45 minuts aproximadament i al treure-ho del forn,
empolsineu-ho amb el coco ratllat.
Deixeu-ho
refredar una mica i ja podeu desemmotllar-ho.
RECOMANACIONS:
També
el podeu empolsinar amb sucre llusre i fins i tot pintar-ho amb gelatina.
Es
pot menjar fred o tebi.
Bon
Profit
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada