BOMBONETS DE XOCOLATA, FOIE I TARONJA
BOMBONETS DE XOCOLATA, FOIE I TARONJA
Per
acabar aquesta temporada portem una llaminadura de luxe. El procés d’elaboració
és molt senzill i el resultat final d’alta cuina. No dubtem en sorprendre als
nostres amics amb aquest plat. Avui seria un bon regal per a un Pere.
Felicitats.
INGREDIENTS:
ü
150 gr. de cobertura de xocolata
ü
150 ml. de nata líquida
ü
75 gr. de mantega
ü
melmelada de taronges amargues
ü
Cafè soluble
ü
50 gr. de micuit
(Terrina de foie)
ELABORACIÓ:
Tallarem
el micuit en daus d’un cm i els posarem una estona al congelador perquè agafin
fred. Mentre es refreden prepararem la xocolata. En un pot, al foc, posarem la
crema de llet, quan estigui calenta però sense arribar a bullir, la traurem del
foc i hi afegirem la cobertura de xocolata i la mantega, remenant fins
aconseguir una crema uniforme, que també deixarem refredar una mica.
Per
muntar els bombonets farem servir gots
mida “xupito”.
Al
fons posarem una base de xocolata, al damunt una mica de melmelada de taronges,
després un dau de foie i ho cobrirem tot amb xocolata.
Ho
posarem tot a la nevera perquè es refredi el més ràpidament possible. Quan la xocolata estigui compacta ja es
podran menjar. Just abans de menjar-ho hi tirarem pel damunt dels bombonets una
mica de cafè soluble i ho portarem a taula.
RECOMANACIONS.
Aneu
al tanto amb la temperatura del foie, es desfà molt depressa, per això el
congelarem abans de tirar-hi la xocolata i mirarem de refredar-ho el més
ràpidament possible.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada