BOMBONETS DE XOCOLATA, FOIE I TARONJA


BOMBONETS DE XOCOLATA, FOIE I TARONJA

 

Per acabar aquesta temporada portem una llaminadura de luxe. El procés d’elaboració és molt senzill i el resultat final d’alta cuina. No dubtem en sorprendre als nostres amics amb aquest plat. Avui seria un bon regal per a un Pere. Felicitats.

INGREDIENTS:


ü  150 gr. de cobertura de xocolata
ü  150 ml. de nata líquida
ü  75 gr. de mantega
ü  melmelada de taronges amargues
ü  Cafè soluble
ü  50 gr. de micuit  (Terrina de foie)

 ELABORACIÓ:

Tallarem el micuit en daus d’un cm i els posarem una estona al congelador perquè agafin fred. Mentre es refreden prepararem la xocolata. En un pot, al foc, posarem la crema de llet, quan estigui calenta però sense arribar a bullir, la traurem del foc i hi afegirem la cobertura de xocolata i la mantega, remenant fins aconseguir una crema uniforme, que també deixarem refredar una mica.
Per muntar els bombonets  farem servir gots mida “xupito”.
Al fons posarem una base de xocolata, al damunt una mica de melmelada de taronges, després un dau de foie i ho cobrirem tot amb xocolata.
Ho posarem tot a la nevera perquè es refredi el més ràpidament possible.  Quan la xocolata estigui compacta ja es podran menjar. Just abans de menjar-ho hi tirarem pel damunt dels bombonets una mica de cafè soluble i ho portarem a taula.

RECOMANACIONS.

Aneu al tanto amb la temperatura del foie, es desfà molt depressa, per això el congelarem abans de tirar-hi la xocolata i mirarem de refredar-ho el més ràpidament possible.


Comentaris

Les més populars