PÚDING DE MADUIXES I XOCOLATA
PÚDING DE MADUIXES I XOCOLATA
La primavera ens porta les millors fruites per a
fer les millors postres, avui maduixes.
INGREDIENTS:
- 150 gr. de sucre
- 3 ous
- 8 magdalenes
- ½ l.de llet
- 200 gr. de boletes de xocolata negre
- 25 gr. de cacau en pols
- 200 gr. de maduixes
ELABORACIÓ:
Feu un caramel amb 2 cullerades d’aigua i 50 gr. de
sucre, fins que estigui fosc.
Banyeu el fons i les parets del motlle que fareu
servir per a fer el púding, i reserveu-lo.
Poseu en un pot, la llet, el cacau i el sucre i porteu-ho
a ebullició. Després retireu-ho i deixeu-ho
refredar.
Talleu les magdalenes a daus i poseu-les repartides per la base del motlle. Netegeu
les maduixes, talleu-les per la meitat, escampeu-les dins del motlle damunt les
magdalenes i feu el mateix amb les boletes de xocolata.
Quan la llet estigui freda, afegiu-hi els ous
batuts, remeneu i quan tingueu unificada la barreja, aboqueu-la dins del
motlle, al damunt de les magdalenes, les
maduixes i la xocolata.
Coeu el púding al “bany maria” en un forn preescalfat a 180º, durant uns 45
minuts aproximadament, o fins que punxeu i surti l’escuradents net.
Deixeu refredar i desemmotlleu.
RECOMANACIONS:
Al servir-ho, es pot acompanyar amb una mica de
“sirope” de xocolata o melmelada de maduixa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada