PÚDING DE MADUIXES I XOCOLATA


PÚDING DE MADUIXES I XOCOLATA


La primavera ens porta les millors fruites per a fer les millors postres, avui maduixes.

INGREDIENTS:

  •   150 gr. de sucre
  •   3 ous
  •   8 magdalenes
  •   ½ l.de llet
  •   200 gr. de boletes de xocolata negre
  •   25 gr. de cacau en pols
  •   200 gr. de maduixes


ELABORACIÓ:

Feu un caramel amb 2 cullerades d’aigua i 50 gr. de sucre, fins que estigui fosc.
Banyeu el fons i les parets del motlle que fareu servir per a fer el púding, i reserveu-lo.
Poseu en un pot, la llet, el cacau i el sucre i porteu-ho a ebullició.  Després retireu-ho i deixeu-ho refredar.
Talleu les magdalenes a daus i poseu-les  repartides per la base del motlle. Netegeu les maduixes, talleu-les per la meitat, escampeu-les dins del motlle damunt les magdalenes i feu el mateix amb les boletes de xocolata.
Quan la llet estigui freda, afegiu-hi els ous batuts, remeneu i quan tingueu unificada la barreja, aboqueu-la dins del motlle, al damunt de les magdalenes,  les maduixes i la xocolata.
Coeu el púding al “bany maria”  en un forn preescalfat a 180º, durant uns 45 minuts aproximadament, o fins que punxeu i surti l’escuradents net.
Deixeu refredar i desemmotlleu.

 RECOMANACIONS:

Al servir-ho, es pot acompanyar amb una mica de “sirope” de xocolata o melmelada de maduixa.


Comentaris

Les més populars