POP CUIT EN SEC
POP CUIT EN SEC
Avui més que una recepta, explicarem una
tècnica de cuina poc coneguda, però que funciona molt bé.
INGREDIENTS:
- Un pop gran
ELABORACIÓ:
Poseu el pop sencer sense res més en un olla
que tingui tapa, poseu l’olla al foc i coeu-ho sense destapar, perquè el pop
mantingui tot el seu sabor i no s’evapori el seu propi suc, uns 15 minuts per quilo
de pop.
Un cop passat aquest temps destapeu-ho i
punxeu amb una broqueta la part més gruixuda de les potes. Si veieu que encara està una mica dur ho coeu
uns minuts més fins que estigui al vostre gust. Un cop estigui cuit acabeu de
preparar-ho amb la recepta que vulgueu, “a feria”, amb suc, etc.
RECOMANACIONS:
Teniu moltes formes de coure el pop que
funcionen, fins i tot els erudits diran que aquesta no pot funcionar, que esteu
bojos, però us asseguro que funciona.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada