TRUFES DE CASTANYA


TRUFES DE CASTANYA


Una llaminadura ideal per a la festa de la castanyada.

INGREDIENTS:

  • 200 ml. de crema de llet
  • 90 gr. de mantega
  • 250 gr. de cobertura de xocolata
  • 150 gr. de sucre
  • 300 gr. de puré de castanyes

ELABORACIÓ:

Per a fer el puré de castanyes, peleu les castanyes, i bulliu-les amb llet, una branca de vainilla, una altra de canyella i un parell de cullerades de sucre durant uns ¾ d’hora.  Coleu les castanyes i tritureu-les.
En un bol que pugui anar al bany maria, poseu-hi la mantega, la cobertura de xocolata, la crema de llet i escalfeu-ho al foc tot remenant fins que estigui tot lligat.  Apagueu el foc i afegiu-hi el sucre i el puré de castanyes, tot remenant per tenir una crema uniforme i vigilant que no es facin grumolls.  Deixeu reposar la crema durant unes 12 hores a la nevera, i després feu boletes i arrebosseu-les amb cacau en pols o granet de xocolata com si fossin trufes.  I ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Un cop fetes, les podeu congelar i treure-les del congelador una mica abans de fer-les servir.

Comentaris

Les més populars