TRUFES DE CASTANYA
TRUFES DE CASTANYA
Una
llaminadura ideal per a la festa de la castanyada.
INGREDIENTS:
- 200 ml. de crema de llet
- 90 gr. de mantega
- 250 gr. de cobertura de xocolata
- 150 gr. de sucre
- 300 gr. de puré de castanyes
ELABORACIÓ:
Per a
fer el puré de castanyes, peleu les castanyes, i bulliu-les amb llet, una
branca de vainilla, una altra de canyella i un parell de cullerades de sucre
durant uns ¾ d’hora. Coleu les castanyes
i tritureu-les.
En un
bol que pugui anar al bany maria, poseu-hi la mantega, la cobertura de
xocolata, la crema de llet i escalfeu-ho al foc tot remenant fins que estigui
tot lligat. Apagueu el foc i afegiu-hi
el sucre i el puré de castanyes, tot remenant per tenir una crema uniforme i
vigilant que no es facin grumolls.
Deixeu reposar la crema durant unes 12 hores a la nevera, i després feu
boletes i arrebosseu-les amb cacau en pols o granet de xocolata com si fossin
trufes. I ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Un cop
fetes, les podeu congelar i treure-les del congelador una mica abans de fer-les
servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada